Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/06/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ HDD/DVD RECORDERS ΤΗΣ SONY ΓΙΑ ΤΟ 2007...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα νέα HDD/DVD Recorders της Sony
28/03/2007
Η νέα σειρά HDD/DVD Recorders που παρουσίασε η Sony για το 2007 περιλαμβάνει έξι μοντέλα με κωδικούς RDR-HX650, RDR-HX750, RDR-HX950, RDR-HXD870, RDR-HXD970 και RDR-HXD1070. Οι βασικές διαφορές μεταξύ των μοντέλων βρίσκονται στο μέγεθος του σκληρού δίσκου που περιλαμβάνουν με τα "μικρά" (650, 750 και 870) να είναι εξοπλισμένα με 160άρηδες για εγγραφές μέχρι 455 ώρες, τα μεσαία (950 και 970) με 250άρηδες για εγγραφές μέχρι 710 ώρες και το κορυφαίο 1070 να διαθέτει σκληρό δίσκο 500GB ο οποίος επαρκεί για 1420 ώρες εγγραφής. Επίσης, διαφορές υπάρχουν και όσον αφορά τους τηλεοπτικούς δέκτες, με τα μοντέλα "ΗΧ" να διαθέτουν έναν συμβατικό δέκτη λήψης αναλογικών καναλιών κα τα μοντέλα "HXD" να διαθέτουν και δέκτη DVB-T και μάλιστα με ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας για λήψη και συνδρομητικών καναλιών (Common Interface).
Το πλέον ενδιαφέρον σημείο στην περίπτωση των νέων recorders της Sony, πάντως, δείχνουν να είναι τα κοινά τους χαρακτηριστικά. Ετσι, όλα τα μοντέλα διαθέτουν δυνατότητα upscaling μέχρι τα 1080p (Precision Cinema Progressive), υποστηρίζουν εγγραφές σε ρυθμό HQ+, με μεγάλο bitrate, το οποίο επιτρέπει την εγγραφή σε πολύ καλή ποιότητα (με θυσία βεβαίως στον χρόνο: τα μοντέλα των 160GB επαρκούν για 23 ώρες εγγραφών και το 1070 για 73 ώρες) και είναι συμβατά για εγγραφή και αναπαραγωγή με όλα τα εγγραφόμενα DVDs (DVD+R/RW, DVD-R/RW, δεν υποστηρίζονται εγγραφές DVD-RAM) υποστηρίζοντας ακόμη και εγγραφόμενους δίσκους διπλού υποστρώματος +/-R(DL). O χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμη VCD, CD-DA και CD-ROM με αρχεία MP3 και JPEG τα οποία μπορεί να φορτώσει στον σκληρό δίσκο και να τα δεί (ή ακούσει) από αυτόν, ενώ οι φωτογραφίες μπορούν και να εκτυπωθούν μέσω PictBridge. Oι νέες συσκευές διαθέτουν ακόμη ψηφιακή είσοδο για σύνδεση camcorder καθώς επίσης και θύρα USB όπου μπορούν να συνδεθούν flash drives για την μεταφορά αρχείων.
Τέλος, όλα τα νέα recorders είναι συμβατά με το σύστημα ελέγχου Bravia Theatre Sync που επιτρέπει την κεντρική διαχείριση όλων των συσκευών από ένα τηλεχειριστήριο και την δημιουργία απλών αυτοματισμών, μέσω της σύνδεσης HDMI.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr