Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/03/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ CAMCORDER ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα μικρή Ηandicam υψηλής ευκρίνειας από την Sony
28.02.2006
Η HC3E αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της Sony, μετά την κυκλοφορία της ψηφιακής βιντεοκάμερας high definition Handycam HDR-HC1 τον Ιούλιο του 2005, κυκλοφορία η οποία συνέπεσε με την συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα των τηλεοράσεων high definition.
Η μηχανή χρησιμοποιεί τον νέο αισθητήρα ClearVid (C-MOS) με ανάλυση 2 Megapixels σε συνδυασμό με νέο επεξεργαστή εικόνας ο οποίος ακούει στο όνομα Enhanced Imaging Processor.  Η HDR–HC3E χρησιμοποιεί φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T με οπτικό zoom 10x και διάμετρο φίλτρου 30mm. Η επικάλυψη πολλαπλών στρώσεων των φακών Carl Zeiss ελαχιστοποιεί, σύμφωνα με την εταιρία, τις ανακλάσεις, μειώνει το φαινόμενο flare και αυξάνει την αντίθεση. Ο χρήστης παρακολουθεί την εγγραφή του από μία οθόνη LCD με διαγώνιο 2.7 ιντσών η οποία διαθέτει αντιανακλαστική επένδυση για χρήση σε έντονα φωτισμένο περιβάλλον. Ζυγίζει μόλις 500 γραμμάρια, 26% λιγότερο από τo μοντέλο HC1 (680 γραμμάρια), ενώ ο όγκος της (490 κ.ε.) έχει μειωθεί και αυτός κατά 26% σε σύγκριση με το μοντέλο HC1 (660 κ.ε.). Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες δυνατότητες της νέας μηχανής είναι η λήψη με μεγάλη ταχύτητα (200 πεδία ανά δευτερόλεπτο) ώστε να εξασφαλίζεται πολύ ομαλή αργή κίνηση, η λήψη στατικών εικόνων κατά την διάρκεια της εγγραφής βίντεο (με ανάλυση 2.3 Megapixels έναντι του μέγιστου των 4 Megapixels που μπορεί να επιτύχει η HDR–HC3E σε ρυθμό φωτογράφισης), το down conversion της βασικής ανάλυσης των 1080i σε χαμηλότερες αναλύσεις καθώς και η υποστήριξη σύνδεσης HDMI ώστε να είναι δυνατή η προβολή των εικόνων απ' ευθείας σε μία τηλεόρασης που υποστηρίζει ανάλυση 1080 γραμμών.
Η μηχανή θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Απρίλιο του 2006.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr