Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/10/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ PS3 ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 40GB ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ...

AV BLOG 

SITE MAP


Στις 12 Οκτωβρίου η νέα έκδοση του PS3 στην αγορά
05/10/2007
Παρά τις αρχικές δηλώσεις περί της μη αναγκαιότητας ενός μοντέλου με σκληρό δίσκο 40GB, τα δεδομένα της αγοράς και οι απαιτήσεις των χρηστών φαίνεται ότι οδήγησαν την Sony στο να υποβάλλει το PS3 σε... εντατική δίαιτα το αποτέλεσμα της οποίας θα παρουσιαστεί επισήμως στην ελληνική αγορά στις 12 Οκτωβρίου. Το νέο PS3 θα έχει μικρότερο σκληρό δίσκο, στα 40GB, θα διαθέτει δύο θύρες USB έκδοσης 2.0, αντί για τις τέσσερις του προηγούμενου μοντέλου και δεν θα περιλαμβάνει την πολλαπλή θύρα για κάρτες μνήμης. Ίσως η σημαντικότερη διαφοροποίηση (και προφανώς αυτή που θα συζητηθεί πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες) είναι η κατάργηση της συμβατότητας της νέας παιχνιδομηχανής με τους τίτλους του PS2.
 Η Sony δηλώνει ότι οι δυνατότητες της νέας έκδοσης του PS3 αντανακλούν μια προσεκτική έρευνα αγοράς και, εν τέλει, τις απαιτήσεις των χρηστών. Από την άλλη πλευρά, τώρα, η εταιρία υπόσχεται μια άκρως ελκυστική τιμή για την νέα κονσόλα (κάτι που οι φίλοι του PS3 και μελλοντικοί χρήστες αντιλαμβάνονται προφανώς ως “μια γενναία έκπτωση”...). Πέραν αυτών των αλλαγών, το PS3 διατηρεί τα γνωστά και πολυσυζητημένα χαρακτηριστικά του, όπως είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray με ανάλυση 1080p (η τελευταία αναβάθμιση μάλιστα προσφέρει και την δυνατότητα upscaling των DVDs σε αυτή την ανάλυση), η έξοδος HDMI έκδοσης 1.3 (με δυνατότητα αναπαραγωγής του νέου χρωματικού μοντέλου xvYCC), το χειριστήριο SIXAXIS καθώς επίσης και οι δυνατότητες ενσύρματης (μέσω Ethernet) και ασύρματης δικτύωσης μέσω Wi-Fi και Bluetooth (2.0).
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr , http://gr.eu.playstation.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr