Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/07/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEA HXOΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MICRO ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ S-MASTER ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Μicro με S-Master από την Sony.

08.07.2004
Με δεδομένο ότι ένα Micro πρέπει ακριβώς να διακρίνεται για τις μικρές του διαστάσεις, η τεχνολογία S-Master η οποία προσφέρει ενισχυτικά κυκλώματα τα οποία έχουν μικρές απώλειες επομένες αναλόγως μικρές απαιτήσεις σε επιφάνεια ψύξης είναι, ίσως, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.  Αυτήν την ιδέα έθεσε σε εφαρμογή η Sony παρουσιάζοντας τα HiFi CMT-CP11 και Compact CMT-CPX22 που ακολουθούν τα βήματα του πρώτου μοντέλου CMT-SE1.  Πρόκειται για δύο συστήματα με ασημί φινίρισμα και ηχεία από ξύλο που δένουν εύκολα με κάθε διακόσμηση.
Το μοντέλο CMT-CPX11διαθέτει  CD player, δέκτη FM/AM, κασετόφωνο και ο ενισχυτής του μπορεί να αποδώσει 75wrms σε κάθε κανάλι. Τα ηχεία της συσκευής είναι κατασκευασμένα από ξύλο ενώ το woofer είναι κατασκευασμένο από υαλονήματα και το τουίτερ είναι μαλακού θόλου. Ο μηχανισμός εισαγωγής του CD είναι τύπου σχισμής (slot-in). Το μοντέλο CMT-CPX22, αποδίδει ισχύ 2x100w rms και διαθέτει  5πλό CD changer με δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων CD-R/RW και δίσκων με αρχεία MP3.
Τα μοντέλα CMT-CPX11 και CMT-CPX22  είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη από τον Ιούνιο του 2004.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr