Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/08/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  NEA AUDIO PLAYERS ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ MP3/ATRAC3plus ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Walkman Bean από την Sony
29.08.2005
Το Walkman Bean είναι το νέο MP3 player της Sony με μνήμη flash.  Το "Bean", το οποίο ονομάστηκε έτσι λόγω του μοναδικού του σχήματος (bean=φασόλι), διαθέτει "pop-up" βύσμα USB μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί με PC για την μεταφορά μουσικής με μεγάλη ευκολία.
Η περιήγηση στον κατάλογο των τραγουδιών γίνεται με τη βοήθεια της φωτεινής οθόνης OLED μιας γραμμής ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (Lithium-ion) προσφέρει αυτονομία ως και 50 ώρες. Ενδιαφέρουσα είναι η λειτουργία υπέρ-ταχείας φόρτισης της συσκευής η οποία προσφέρει 3 ώρες αυτονομίας μετά από φόρτιση μόλις τριών λεπτών.
Το Walkman Bean υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων σε μορφή ATRAC3plus και MP3 και συνοδεύεται από το λογισμικό διαχείρισης αρχείων  SonicStage 3.2. Εκτός από την διαχείριση της αποθηκευμένης μουσικής, το SonicStage παρέχει άμεση πρόσβαση στον κατάλογο CONNECT, ο οποίος περιέχει περισσότερα από 700,000 μουσικά κομμάτια και άλμπουμ προς λήψη.
Η συσκευή θα διατίθεται με χωρητικότητα 512MB και 1 GB (NW-E205 και NW-E207), ενώ θα υπάρξει επίσης ένα μοντέλο με χωρητικότητα 512 MB και ενσωματωμένο δέκτη FM (NW-E305).
Θα διατίθενται σε τέσσερα φινιρίσματα: Tropical Ice (Μπλε), Cotton Candy (Ροζ), Licorice (Μαύρο) και Coconut (Λευκό). Ολα τα χρώματα προέρχονται από τις διάφορες γεύσεις των ζαχαρωτών με σχήμα φασολιού (jellybeans), στα οποία η συσκευή οφείλει το σχήμα της.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr