Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/04/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ WALKMAN ΑΠΟ ΤΗΝ SONY, ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ....Σ

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα Walkman από την Sony
18.04.2006
Οι νέες συσκευές έχουν μικρό μέγεθος και βάρος (79 χιλιοστά, 25 γραμμάρια)  και μεγάλη αυτονομία  – επιτρέποντας ακροάσεις 27 ωρών- και προσφέροντας πολύ μικρούς χρόνους φόρτισης: Με μόνο τρία λεπτά εξασφαλίζεται λειτουργία τριών ολόκληρων ωρών!  Οι χωρητικότητες των νέων μοντέλων ξεκινούν από τα 512 MB και να φθάνουν ως το 1 ή τα 2 GB, τιμές που επιτρέπουν την αποθήκευση  22, 45 και 90 CD αντίστοιχα.  Η εταιρία συνοδεύει τα Walkman με το λογισμικό SonicStage 3.4 για την διαχείριση του περιεχομένου ενώ η μεταφορά των κομματιών γίνεται μέσω USB.
Τα νέα Walkman υποστηρίζουν αναπαραγωγή αρχείων MP3, ATRAC και WMA (αλλά δεν υποστηρίζουν φορμά με ενσωματωμένο DRM), ενώ προαιρετικά διατίθεται και ραδιοφωνικός δέκτης FM (στα μοντέλα χωρητικότητας 1GB και 512MB).
Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν από τα τέλη Απριλίου σε όλη την Ευρώπη σε ελκυστικά χρώματα (ροζ, βιολετί, μπλε, ασημί, μαύρο και πράσινο).
Από τον Μάιο, αναμένεται επίσης η κυκλοφορία του Walkman-εγγραφέα σε δίσκο Hi-MD o οποίος έχει σαν στόχο τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες που θέλουν μία μικρή, φορητή και ευέλικτη όσον αφορά τα φορμά, συσκευή εγγραφής ήχου.  Το ΜΖ-RH-1 χρησιμοποιεί ως μέσο αποθήκευσης δίσκους MD μεγάλης χωρητικότητας στους οποίους μπορεί να εγγραφεί σήμα κωδικοποιημένο ως γραμμικό PCM (η κλασική ασυμπίεστη μορφή ψηφιακού σήματος) ή ακόμη και ως Atrac (Αtrac, Atrac3 και Atrac3plus, οι codecs της Sony) ή ΜP3.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr