Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/10/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΚΘΕΣΗ ΗΧΟΣ + ΕΙΚΟΝΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Ήχος Εικόνα Show 2008
25/10/2008
Με όλον τον σεβασμό σε συμμετέχοντες και διοργανωτές, η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια της σοβαρότητας. Πέντε (αριθμητικώς: 5) συνολικά συμμετοχές δεν δημιουργούν -με το συμπάθιο- κανενός είδους “show”, καθώς ακόμη και τα περιφερειακά στριπτηζάδικα έχουν πάνω από πέντε κορίτσια συνήθως... Εν πάση περιπτώσει, είναι πασιφανές ότι ο διοργανωτής βρέθηκε σε δύσκολη θέση με την υπόθεση: Κανείς από τους λεγόμενους “μεγάλους” δεν συμμετείχε σε αυτό που θα αποτελούσε την συνέχεια του περσινού Consumer Electronics Show, με αποτέλεσμα η έκθεση η οποία παραδοσιακά γίνεται το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου να μετατραπεί σε έκθεση ακριβών ηχοσυστημάτων, ελάχιστες εβδομάδες πριν πραγματοποιηθεί το ίδιο το Athens High End Show. Το αποτέλεσμα ήταν οι συμμετοχές να είναι ελάχιστες και προφανώς καθόλου αντιπροσωπευτικές του χώρου. Παρ' όλα αυτά, κάποια ενδιαφέροντα πράγματα, τα είδαμε. Ιδού:
Σύστημα βασισμένο σε ηλεκτρονικά Burmester και ηχεία Acapella στο δωμάτιο του Orpheus Audio. Μοντέλα ενισχυτών της Unison Research με τους τελικούς Smart 845 εκατέρωθεν ενός Nordost Odin.
Ένα ρακ με μεγάλα, άρτι αφιχθέντα Marantz οδηγούν τα Kef 207/2 της σειράς Reference στο δωμάτιο της ETYT. Η ΕΤΥΤ επέδειξε επίσης μερικά μοντέλα από την νέα, οικονομική σειρά της Marantz. Εδώ, το CD5003 με το νέας αισθητικής σασί.
Η Soulution είναι μια εταιρία από την Ελβετία η σειρά προϊόντων της οποίας περιλαμβάνει δυο προενισχυτές έναν μονομπλόκ και έναν στερεοφωνικό τελικό καθώς και ένα cd player. Τα είδαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο δωμάτιο της Sonus. Ο λαμπάτος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Mystere.
Μια κλασική αξία: Το Spacedeck της Nottingham, στο δωμάτιο του Studio 17. Ο καινούριος λαμπάτος ολοκληρωμένος της Βρετανικής Icon Audio ονομάζεται Stereo 25 και χρησιμοποιεί δύο EL34 ανά κανάλι.

Μια από τις σημαντικότερες “πρώτες”: Ο θηριώδης μονομπλόκ Β1000f της Luxman. Οδήγησε ηχεία της Focal, με ψηφιακές πηγές της Esoteric στο δωμάτιο της Audiovisual. To επιβλητικό No.26 της Odeon. Κατεβαίνει στα 32Hz (-3dB) και έχει ευαισθησία 94dB.
ΙΝFO: http://www.ekthesiaki.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr