Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/09/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ SRA ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MF AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προϊόντα της SRA στην Ελλάδα
31/07/2007
Η SRA είναι μια αμερικανική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1994 και εξειδικεύεται στην κατασκευή βάσεων για ηλεκτρονικές συσκευές.  Τα προϊόντα της SRA χρησιμοποιούν μια σειρά από υλικά (για τα οποία η εταιρία δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες) των οποίων η διαδοχή εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξασθένηση των κραδασμών.  Στην σχεδίαση των βάσεων λαμβάνεται υπ' όψιν το βάρος και το υλικό κατασκευής του περιβλήματος κάθε συσκευής καθώς και το πού θα τοποθετηθεί κάθε βάση και το κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας, το Ohio Class XL μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας για κάθε συσκευή ξεχωριστά.
Ο κατάλογος προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνει την βάση Tremor/Less  (για συσκευές με βάρη 4.5 και 6.75 κιλών), την VR Series isoBase με διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας και ύψος 5 και 7.5 εκατοστών καθώς επίσης και το κορυφαίο μοντέλο Ohio Class XL το οποίο μπορεί, σύμφωνα με τον κατασκευαστή να περιορίσει κραδασμούς μέχρι τα 2Ηz. 
H SRA διαθέτει ακόμη ένα rack, το Craz Reference isoRack plus, το οποίο μπορεί να δεχτεί τέσσερις ή οκτώ συσκευές σε τέσσερα ράφια, καθώς επίσης και απορροφητικά κραδασμών για τα περιβλήματα των συσκευών (isoDome) και βάσεις στήριξης καλωδίων (isoCradle).
Τα προϊόντα της SRA αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από την MF Audio, από όπου μπορείτε να πάρετε και περισσότερες πληροφορίες.
ΙΝFO: ΜF Audio, Βασιλέως Κωνσταντίνου 28 Αθήνα, τηλ.: 210-724.4147, web: http://www.mfaudio.gr , http://www.silentrunningaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr