Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/12/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ TANNOY...

AV BLOG 

SITE MAP


Revolution Signature: Νέα σειρά ηχείων από την Tannoy
23/11/2007
Η σειρά Revolution περιλαμβάνει αυτή την στιγμή έξι μοντέλα από τα οποία τα δύο είναι βάσης (DC4 και DC 6), τα δύο δαπέδου (DC4T και DC6T) ενώ υπάρχουν και δύο μοντέλα μεικτής χρήσης τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε θέσεις κεντρικού ή κυρίως ηχείου (DC4LCR και DC6LCR).
Το κύριο χαρακτηριστικό όλων των μοντέλων είναι ότι χρησιμοποιούν την γνωστή ομοκεντρική μονάδα υψηλών/μεσαίων της Tannoy η οποία είναι γνωστή ως Dual Concentric και προσφέρει άριστες επιδόσεις στο θέμα του συγχρονισμού των δύο μεγαφώνων προσομοιώνοντας την ιδανική σημειακή πηγή. Οι μονάδες Dual Concentric που χρησιμοποιούνται στην σειρά Revolution είναι, επίσης, εξοπλισμένες με ένα σούπερ τουίτερ θόλου τιτανίου, επιλογή η οποία ανεβάζει την απόκριση στα 54kHz, ώστε τα ηχεία να μπορούν να υποστηρίξουν αναπαραγωγή από ψηφιακές πηγές υψηλής ανάλυσης.
Οι καμπίνες που χρησιμοποιούνται στα ηχεία της σειράς Revolution είναι bass reflex με την οπή εκτόνωσης στο εμπρός μέρος, κατασκευάζονται από MDF και διαθέτουν αυξημένες ενισχύσεις στο εσωτερικό ώστε να αυξάνεται η ακαμψία. Η εταιρία φαίνεται να χρησιμοποιεί και την γνωστή “κόντρα” μεταξύ του μεγαφώνου και της καμπίνας ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κραδασμοί, ενώ η τραπεζιοειδής διατομή και οι καμπυλωμένες πλευρές μειώνουν τους συντονισμούς.
Η δομή της σειράς περιλαμβάνει ηχεία με ομοαξονικές μονάδες 4 και 6 ιντσών (DC4 και DC6 αντιστοίχως), με τα μοντέλα δαπέδου (Τ) να διαθέτουν επιπροσθέτως ένα γούφερ αντίστοιχης διαμέτρου και τα μεικτής χρήσης LCR ένα γούφερ και έναν παθητικό ακτινοβολητή.
ΙΝFO: Adamco, τηλ.: 210-644.4512, web: http://www.adamco.gr/ , http://www.tannoy.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr