Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/07/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η TDK ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΗΣ...

AV BLOG 

SITE MAP


Βαρεθήκατε τα Jewel boxes; Υπάρχει λύση...
12.07.2006
Oσο το μοναδικό πράγμα που μπορούσε να αρχειοθετεί κανείς ήταν τα CDs και τα DVDs των εταιριών, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα: Ακόμη και πολύ μεγάλες συλλογές με χιλιάδες δίσκους μπορούσαν να βολευτούν σχετικώς εύκολα.  Ωστόσο τα εγγραφόμενα CD/DVD μείωσαν δραματικά το κατώφλι απόκτησης-χρήσης των οπτικών δίσκων και -ίσως το έχετε παρατηρήσει- ο μέσος χρήστης γράφει, τελικώς, ό,τι μπορεί να γραφτεί απλώς για να το έχει.  Προσθέστε σε όλα αυτά τα διάφορα backup υπολογιστών, φωτογραφιών, προσωπικών βίντεο και την συλλογή σας από MP3 και βρίσκεστε απέναντι από ένα πρόβλημα: Που θα βάλετε όλους αυτούς τους δίσκους: Οι χάρτινοι φάκελλοι είναι, όπως και να το κάνουμε, "λίγοι", τα κλασικα jewel boxes σε πολλές περιπτώσεις υπερβολή και τα spindles και οι πίττες, για όσους αγοράζουν μεγάλους αριθμούς δίσκων, προβληματικά σε θέματα αρχείου.
Η TDK άλλαξε την συσκευασία των μεγάλων πακέτων της με εγγραφόμενα CD/DVD (25 δίσκοι 52x/700ΜΒ και 16x/4.7GB αντιστοίχως) και την αντικατέστησε με κουτιά Snap N' Save (SNS για συντομία). Οι νέες θήκες έχουν μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τις παλαιότερες συσκευασίες και έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπ' όψιν της ανάγκες αποθήκευσης και αρχειοθέτησης μετά την εγγραφή. Κατά το σχετικό δελτίο τύπου κλείνουν καλύτερα προστατεύοντας τους δίσκους από την σκόνη, θα πωλούνται σε διάφορα χρώματα και διαθέτουν θέσεις για ετικέττες. Οι τιμές των πακέτων αναμένονται λογικές, για επώνυμους εγγραφόμενους δίσκους.
ΙΝFO: Τηλεοπτική, τηλ.: 210-98.95000 web: www.tdk-europe.com/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr