Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/06/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H WARNER ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΧ 1138 ΣΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ DVD...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Ειδική έκδοση του cult "ΤΗΧ 1138"

24.05.2004
Χωρίς να είναι εξαιρετικά πρωτότυπο ως προς τον γενικό άξονα της υπόθεσης -σε κάποια μελλοντική κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν έχουν ονόματα αλλά αριθμούς, ο ήρωας (ενσαρκωμένος από τον Robert Duvall) καταδιώκεται από το καθεστώς επειδή ανέπτυξε μία απαγορευμένη συναισθηματική σχέση- το THX 1138 του George Lucas αποτελεί μία ανεξάρτητη ταινία επιστημονικής φαντασίας, ενδιαφέρουσα τόσο ως προς τον χειρισμό του θέματος όσο και ως προς την κινηματογραφική τεχνική, της οποίας παραγωγός ήταν ο Francis Ford Coppola επικεφαλής τότε του διάσημου στούντιο American Zoetrope. Η Warner ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας ειδικής έκδοσης δύο δίσκων του THX 1138 στην οποία θα περιλαμβάνονται μερικά ενδιαφέροντα extras με πρώτο και κυριώτερο, φυσικά, την "The George Lucas Director's Cut" εκδοχή της ταινίας. Θα υπάρχουν ακόμη το "A Legacy of Filmmakers: The Early Years of American Zoetrope", αφιερωμένο στο πρωτοποριακό ανεξάρτητο στούντιο του Coppola, το making of με τίτλο "Artifact from the Future" καθώς επίσης και το  "Electronic Labyrinth THX 1138 4EB" την αρχική, βραβευμένη ταινία μικρού μήκους που έφτιαξε ο Lucas όταν ήταν φοιτητής και αποτέλεσε τον πιλότο της μεγάλου μήκους εκδοχής.  Η Warner πραγματοποίησε ψηφιακό restoration της ταινίας και ο δίσκος θα περιλαμβάνει και widescreen εκδοχή ενώ ο ήχος θα είναι Dolby Digital 5.1. Ως προς τον τελευταίο, αξίζει να αναφερθεί η ύπαρξη στα extras του "Theatre of Noise" που εξηγεί το πώς σχεδιάστηκε η ταινία στον τομέα του soundtrack.  Ενας από τους "θρύλους" του χώρου, αναφέρει ότι η ονομασία THX για το σύνολο των προδιαγραφών του κινηματογραφικού ήχου που αργότερα προώθησε ο Lucas στην αγορά είναι εμπνευσμένη από τον τίτλο της ταινίας, αλλά είναι λιγότερο πειστικός από την εκδοχή της ακροστοιχίδας Tomlinson Holman eXperiment.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr