Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/06/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ TIVOLI ΜΕ DOCKING STATION ΓΙΑ iPOD...

AV BLOG 

SITE MAP


iSongBook: η Tivoli και το iPod συναντώνται...
03.06.2006
Το iSongBook είναι ένα σύστημα με  ειδική υποδοχή για το iPod, η οποία προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα μοντέλα της Apple. Το docking station είναι αναδιπλούμενο και μπορεί να κρυφτεί όταν δεν χρησιμοποιήται iPod και προσφέρει επίσης δυνατότητα φόρτισης. Ο ενσωματωμένος δέκτης είναι ψηφιακός και κατάλληλος για λήψεις AM/FM, διαθέτει μνήμες για την αποθήκευση των σταθμών και δυνατότητα αυτόματης αναζήτησης.
Η άσπρη καμπίνα με την ασημένια πρόσοψη κάνει το iSongBook να ταιριάζει απόλυτα με το iPod και την αισθητική συμπληρώνει η φωτιζόμενη (μέσω διακόπτη) μπλε οθόνη. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του ρολόι και ξυπνητήρι, βοηθητική είσοδο για σύνδεση άλλης συσκευής και έξοδο ακουστικών. Το iSongBook ανήκει στις δικαναλικές συσκευές της Tivoli με το δεύτερο ηχείο να είναι ξεχωριστό ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποια απόσταση. Ενδιαφέρουσα επιλογή εδώ, είναι ο μηχανισμός που μαζεύει αυτόματα το καλώδιο που το συνδέει το δεύτερο ηχείο με την κυρίως συσκευή, ανάλογα με την απόσταση που το τοποθετεί ο χρήστης. Το πακέτο συμπληρώνεται από ένα τηλεχειριστήριο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας που επιτρέπει τον χειρισμό του iPod όταν αυτό τοποθετηθεί στο docking station.
Το iSongBook λειτουργεί με απλές αλκαλικές μπαταρίες AA, με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH/NiCad ή με εξωτερικό τροφοδοτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός σπιτιού (από δίκτυα των 12V) και διαθέτει (προαιρετικά) θήκη μεταφοράς.  Είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στην τιμή των 380 ευρώ.
ΙΝFO: Αποψις, τηλ.: 2310-322.155, web: http://www.tivoliaudio.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr