Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/12/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η TRENDS AUDIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προϊόντα της Trends Audio στην ελληνική αγορά
07/12/2007
Το πρώτο ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί εδώ, βεβαίως, είναι τί είναι ένα USB Audio Converter. Πρόκειται στην ουσία για μια εξωτερική “κάρτα ήχου” η οποία τροφοδοτείται από ξεχωριστό τροφοδοτικό και συνδέεται με τον  υπολογιστή μέσω USB, προσφέρει δε τις κλασικές ψηφιακές εξόδους σήματος audio, δηλαδή, οπτικό και ομοαξονικό S/PDIF καθώς επίσης και AES/EBU. Το περί ου ο λόγος προϊόν, διαθέτει δικό του clock μεγάλης ακρίβειας και στην πράξη σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας ως ένα καλής ποιότητας transport, συνδέοντάς το με το κατάλληλο DAC. Η συσκευή βασίζεται στο γνωστό και καθιερωμένο PCM2704 της Burr-Brown για την μετατροπή των streams USB σε ψηφιακά σήματα ήχου, και μπορεί να τροφοδοτηθεί είτε από το ίδιο το USB, είτε -αν θέλει κανείς την κορυφαία ποιότητα- από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Η Trends Audio έχει δώσει την απαραίτητη σημασία στην λεπτομέρεια και έχει εφοδιάσει το UD-10 (όπως είναι ο τύπος της συσκευής) τόσο με μετασχηματιστές απομόνωσης, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο AES-EBU όσο και με μια δεύτερη υποδοχή ομοαξονικού S/PDIF με βύσμα BNC 75Ω.
Το νεώτερο προϊόν της εταιρίας είναι ο ενισχυτής TA-10, ένας διακοπτικός ενισχυτής σε τάξη Τ, όπως ονομάζονται οι σχεδιάσεις που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Tripath στο στάδιο ισχύος τους. Ο μικρός αυτός ενισχυτής τροφοδοτείται από ένα εξωτερικό τροφοδοτικό και αποδίδει 2x15W4Ω χρησιμοποιώντας ένα τσιπ TA2024 της Tripath σε ρυθμό λειτουργίας υψηλής ισχύος (με παραμόρφωση 10%) και 2x9W/4Ω σε ρυθμό audiophile λειτουργίας (με παραμόρφωση 0.03%). Οι μικρές του διαστάσεις (76x46x150mm) και το μικρό του βάρος (300gr) τον κάνουν κατάλληλο για φορητές εφαρμογές και δεν εμπόδισαν την Trends να τοποθετήσει βύσματα σύνδεσης πολύ καλής ποιότητας. Τα προϊόντα της Trends εισάγονται στην ελληνική αγορά από την εταιρία Location HighEnd.
ΙΝFO: Location Sound, τηλ.: 210-364.6154-5,web: http://www.locationhiend.com , http://www.trendsaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr