Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/06/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H TSAKIRIDIS DEVICES ΑΝΑΚΟΙΝΩΣE ΝΕΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑRTEMIS ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα
Nέο φινίρισμα για τους Artemis
16.06.2004
Ο ενισχυτής έκανε την πρώτη του εμφάνιση στo Ηigh End Show 2003 της Αθήνας και πρόκειται για μία μονομπλόκ σχεδίαση η οποία μπορεί να αποδώσει ισχύ 35w στην απλή του έκδοση (με λυχνίες EL34) και 45w στην ελαφρώς ακριβότερη έκδοσή του "Plus" (με λυχνίες 6550) με στάδιο εξόδου push-pull και δυνατότητα επιλογής λειτουργίας σε ρυθμό Ultra Linear. (Μπορείτε να διαβάσετε την δοκιμή του Artemis ΕΔΩ).  H αρχική έκδοση ήταν αρκετά λιτή ως προς το φινίρισμά της, "πρόβλημα" που λύθηκε με την ανακοίνωση της Tsakiridis Devices ότι ο ενισχυτής θα κυκλοφορεί πλέον με πλευρικό φινίρισμα από φυσικό ξύλο.  Η επεξεργασία των ξύλινων τμημάτων γίνεται στο χέρι, το υλικό είναι μασίφ οξυά και θα προσφέρεται δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρείς χρωματισμούς (φυσικό, καρυδιά και τριανταφυλλιά).  Ο ενισχυτής δεν έχει υποστεί αλλαγές στα ηλεκτρονικά μέρη αλλά  η νέα σχεδίαση επιτρέπει την ευκολότερη τοποθέτηση και ρύθμιση μεγάλων σε διάμετρο λυχνιών (ΚΤ και 6550).  Η εταιρία ανακοίνωσε ότι είναι δυνατή η τοποθέτηση των ξύλινων τμημάτων και στους ενισχυτές με το παλαιότερο φινίρισμα με μία μικρή επιβάρυνση.  Λόγω του νέου φινιρίσματος, η τιμή των Artemis αυξάνεται ελαφρώς, στα 840 και 970 ευρώ (το ζεύγος) για τον απλό και τον Plus αντίστοιχα.
ΙΝFO: http://www.tsakiridis-devices.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr