Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/09/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ ΠΛΑΤΟ ΤΗΣ TW-ACUSTIC ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ORPHEUS AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Tα πλατό της tw-acustic στην Ελλάδα
07.09.2006
Το Raven είναι σχεδιασμένο από τον Thomas Woschnick, έχει πλατό βάρους 10 κιλών (το συνολικό βάρος της συσκευής είναι 50 κιλά) κατασκευασμένο από συνδυασμό χαλκού και πολυμερών υλικών το οποίο περιστρέφεται μέσω ιμάντα που παίρνει κίνηση από έναν εξωτερικά τοποθετημένο κινητήρα συνεχούς ρεύματος. Το έδρανο είναι αντεστραμμένο. Το πλατό δεν έχει ανάρτηση, η βάση του είναι κατασκευασμένη από συνθετικό υλικό υψηλής πυκνότητας και ο έλεγχος του κινητήρα γίνεται ηλεκτρονικά, με μικροεπεξεργαστή. Αυτό το σύστημα ελέγχου εξασφαλίζει μεγάλη ακρίβεια περιστροφής (η εταιρία αναφέρει στα χαρακτηριστικά ότι το σφάλμα είναι 2nS ανά λεπτό) αλλά και γρήγορη εκκίνηση (οι 33.3 στροφές επιτυγχάνονται σε ένα δευτερόλεπτο).  Η εξωτερική μονάδα ελέγχου προσφέρει διακόπτες επιλογής της ταχύτητας μεταξύ 33/45 στροφών καθώς και δυνατότητα μικρορύθμισης. Η tw-acustic παράγει και την έκδοση AC με βελτιωμένο σύστημα ελέγχου, armboard από ορείχαλκο ενώ προσφέρει την δυνατότητα στήριξης μέσω ακίδων Stillpoint.
To Raven είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να οδηγηθεί και από τρείς κινητήρες ταυτόχρονα και η εταιρία αναφέρει ότι η ακρίβεια στην κατασκευή των τροχαλιών (που προσαρμόζονται στους άξονες των κινητήρων έχει ακρίβεια μισό εκατοστό του χιλιοστού). Οπως συμβαίνει συχνά με τέτοιου είδους κατασκευές, το Raven είναι αναβαθμίσιμο σε Raven-AC και σε Raven με τριπλό κινητήρα. Επίσης, η tw-acustic κατασκευάζει μία σειρά κινητήρων με διαφορετικά ύψη και τροχαλίες, ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους και με άλλα πλατό.
Η εταιρία αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από την Orpheus Audio
ΙΝFO: Orpheus Audio τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.orpheusaudio.gr, http://www.tw-acustic.de/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr