Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/12/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΗΧΕΙΩΝ EVO ΑΠΟ ΤΗΝ WATERFALL AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα μοντέλα ηχείων από την Waterfall Audio
03/12/2007
H Waterfall Audio διαθέτει μια σειρά από πολύ χαρακτηριστικά ηχεία, των οποίων οι καμπίνες είναι κατασκευασμένες από γυαλί, προσφέροντας έτσι μια ιδιαίτερη αισθητική. Πίσω από τα προϊόντα της εταιρίας υπάρχει μια σειρά από τεχνολογίες, όπως η ADT (Acoustic Damping Tube, για τον έλεγχο της οπίσθιας ακτινοβολίας των μονάδων), η Acculinear (μια ειδική σχεδίαση στον κλάδο υψηλών συχνοτήτων η οποία κατά την εταιρία προσφέρει μαλακά πρίμα) και η LDS (Low Diffraction Surrounding, που αφορά στην σχεδίαση της ελαστικής ανάρτησης των μιντ/γούφερς ώστε να εξασφαλίζεται χαμηλή περίθλαση).
Η Waterfall, τώρα, ανακοινώνει την αναβάθμιση δύο εκ των γνωστότερων μοντέλων της, του Iguasku και του Victoria τα οποία αντικαθίστανται από τα μοντέλα Iguasku Evo και Victoria Evo που αναπτύσσονται σε συνεργασία με την Atohm.
Και τα δύο μοντέλα είναι δαπέδου και χρησιμοποιούν την τεχνολογία ADT, έχουν όμως εντελώς νέες μονάδες, τόσο στις υψηλές όσο και στις μεσαίες/χαμηλές συχνότητες, ενώ διαθέτουν και έναν παθητικό ακτινοβολητή στο δάπεδο της καμπίνας για την ενίσχυση των χαμηλών συχνοτήτων. Η τοποθέτηση του παθητικού ακτινοβολητή 210 χιλιοστών οδήγησε σε επανασχεδιασμό της βάσης η οποία τώρα δημιουργεί έναν συγκεκριμένο όγκο αέρα για την σωστή φόρτιση της πρόσθετης μονάδας.
Το Iguasku Evo είναι μια σχεδίαση δύο δρόμων/δύο μεγαφώνων (με φόρτιση παθητικού ακτινοβολητή) με ευαισθησία 88dB ενώ το Victoria Evo είναι τρίδρομο επίσης με φόρτιση παθητικού ακτινοβολητή και ευαισθησία 89dB. Και τα δύο μοντέλα έχουν ονομαστική αντίσταση 8Ω και ελάχιστη, 4Ω.
ΙΝFO: Acoustic Design, τηλ.: 210-677.3132,  web: http://www.acousticdesign.gr/ , http://www.waterfallaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr