Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/06/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: SINGLE ENDED CLASS A ME ΙΣΧΥ 150W ΑΠΟ ΤΗΝ WAVAC...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Single Ended, Class A 150w!

14.06.2004
Η Wavac ανήκει στις λιγοστές εκείνες εταιρίες της Ιαπωνίας που ειδικεύουνται στις κορυφαίες λαμπάτες κατασκευές και ο κατάλογος με τα προιόντα της είναι αρκετά μακρύς. Ο SH-833 είναι μία επετειακή -για τα δέκα χρόνια της εταιρίας- σχεδίαση η οποία χρησιμοποιεί στο στάδιο εξόδου μια τηλεπικοινωνιακή τρίοδο  833, για να αποδώσει 150w σε τάξη Α και σε διάταξη single ended, επίδοση η οποία ασφαλώς είναι εντυπωσιακή.  Πίσω από την σχεδίαση του SH-833 βρίσκονται οι ιδέες του Nobu Shishido ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αναπτύξει την συνδεσμολογία IITC (Ιnverted Interstate Transformer Coupling) που χρησιμοποιεί έναν μετασχηματιστή ως εξάρτημα σύζευξης του κυκλώματος οδήγησης και του κυκλώματος ισχύος στην θέση των συνηθισμένων πυκνωτών.  Η διάταξη τροφοδοσίας του ενισχυτή έχει τύχει εξαιρετικής προσοχής και αποτελεί, κυριολεκτικά, τα τρία τέταρτα του κάθε μονομπλόκ καταλαμβάνονταις τρία από τα τέσσερα συνολικά σασσί του.  Περιλαμβάνονται, ξεχωριστός μετασχηματιστής απομόνωσης, μετασχηματιστής τροφοδοσίας με ξεχωριστά τυλίγματα για κάθε ένα από τα πέντε τροφοδοτικά του ενισχυτή, και ξεχωριστή διάταξη ανόρθωσης/σταθεροποίησης. Οι εσωτερικές καλωδιώσεις είναι κατασκευασμένες από ασημένιους αγωγούς και τα βύσματα σύνδεσης από επιχρυσωμένο φωσφορούχο ορείχαλκο, ενώ στις υπόλοιπες λεπτομέρειες περιλαμβάνονται λυχνιολαβές από τεφλόν, στήριξη σε ακίδες και απόσβεση των κραδασμών με Beta-GEL καθώς και κορυφαία κατασκευή των περιβλημάτων. Οι τυπικές επιδόσεις του ενισχυτή είναι αρκούντως θεαματικές: 150w ανά κανάλι, απόκριση μέχρι τα 100kHz, και λόγος σήματος προς θόρυβο μεγαλύτερος από 100dB.  H μη αναφορά σε επιδόσεις παραμορφώσεων (thd και imd) κρίνεται σαφώς ύποπτη (δεδομένης μάλιστα της απόκοσμης τιμής της συσκευής) αλλά, πάλι, αν δεν ακούσεις δεν μπορείς να πείς και πολλά πράγματα... To κόστος για κάθε ζεύγος SH-833 είναι 350.000 δολλάρια.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr