Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/04/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η XAVIAN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ ΔΑΠΕΔΟΥ...

AV BLOG 

SITE MAP


H Xavian παρουσίασε το Giulia
07/04/2008
Όσοι είχαν διαβάσει την δοκιμή του XN 270 αλλά θα προτιμούσαν να το έχουν σε μια έκδοση με μεγαλύτερη καμπίνα (για καλύτερο χαμηλό), μπορούν να χαρούν. Όπως μας είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Barletta, το Giulia είναι, ακριβώς, μια εκδοχή του κορυφαίου ηχείου βιβλιοθήκης με καμπίνα δαπέδου. Πρόκειται για μια σχεδίαση 2.5 δρόμων, με δύο γούφερ 180 χιλιοστών, της σειράς Revelator της Scan-Speak τα οποία φορτίζονται από διαφορετικές καμπίνες και ένα τουίτερ μαλακού θόλου, 29 χιλιοστών της ίδιας εταιρίας. Το κατώτερο μέρος της καμπίνας μπορεί να γεμίσει με κάποιο αδρανές υλικό (άμμο για παράδειγμα) ώστε να αυξηθεί η ουδετερότητα και να βελτιωθούν οι χαμηλές συχνότητες. Το Giulia χρησιμοποιεί MDF 22 χιλιοστών, έχει απόκριση 45Hz-32kHz (-3dB) και ευαισθησία 87dBSPL/2.83V/m.
Στο site της εταιρίας παρουσιάστηκε επίσης και το Mediterranea, ένα μεγάλο ηχείο δαπέδου, με ύψος 1.40m το οποίο είναι τριών δρόμων και χρησιμοποιεί δύο γούφερ Revelator 180 χιλιοστών σε ξεχωριστούς, κλειστούς θαλάμους , μια ίδια μονάδα σε ρόλο μιντ και το αγαπημένο τουίτερ του Barletta (Scan-Speak 29mm). Το μιντ και το τουίτερ βρίσκονται, επίσης, σε δικό τους θάλαμο. Το Mediterannea έχει απόκριση 37Hz-32kHz (-3dB), ευαισθησία 87dB και χρησιμοποιεί, όπως άλλωστε και το Giulia, ακροδέκτες Platinum Signature της WBT.
ΙΝFO: Stepcom, τηλ.: 210-960.5365, web: http://www.xavian.cz/, http://www.stepcom.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr