Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/03/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑ HOMETHEATER ΑΠΟ ΤΗΝ YAMAHA...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα συστήματα HΤiB από την Υamaha
24/03/2008
Τα τέσσερα νέα συστήματα έχουν κωδικούς YHT-390, YHT-590, YHT-690 και YHT-790 και διαφέρουν κυρίως ως προς τα ηχεία που χρησιμοποιούν, και ως προς την ισχύ τους. Ενδιαφέρουσα επίσης είναι και η επιλογή της Yamaha να μην συμπεριλάβει DVD players στα τρία από αυτά (το μόνο που έχει πηγή είναι το YHT-690) αφήνοντας την επιλογή του συγκεκριμένου κομματιού στον χρήστη, θεωρώντας προφανώς ότι είναι πολύ πιθανόν αυτός να έχει ήδη μια τέτοια συσκευή στο σπίτι του.
Όλα τα πακέτα είναι πεντακαναλικά και χρησιμοποιούν τον γνωστό επεξεργαστή Cinema DSP της Yamaha για την αποκωδικοποίηση όλων των συνηθισμένων φορμά κινηματογραφικού ήχου, περιλαμβανόμενων και των DTS ES/DTS ES Discrete καθώς και για την δημιουργία κατ' επιλογήν ηχητικών πεδίων, δυνατότητα για την οποία η εταιρία είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Επίσης, σε όλα τα συστήματα συναντούμε την δυνατότητα που είναι γνωστή ως SCENE, κατά την οποία ο χρήστης μπορεί να επιλέξει άμεσα την κατάλληλη διαμόρφωση (αριθμό καναλιών και ρυθμίσεις) ανάλογα με την χρήση της στιγμής. Τα συστήματα ρυθμίζονται εύκολα με το μικρόφωνο που τα συνοδεύει και με την χρήση πρόσθετων εξαρτημάτων είναι συμβατά με iPod και με ασύρματα δικτυωμένες συσκευές μέσω Bluetooth προσφέροντας, μάλιστα, ειδική επεξεργασία βελτίωσης των μουσικών αρχείων.
Οι ισχείς των συστημάτων κυμαίνονται στην περιοχή των 5x100W (5x105W στα μεγαλύτερα μοντέλα). Σημαντικές διαφορές υπάρχουν στα ενεργά υπογούφερ με τα YHT-390 και YHT-690 να χρησιμοποιούν συμβατικά 8ιντσα με ενσωματωμένο ενισχυτή 100W, το YHT-590 να χρησιμοποιεί ένα σύστημα μικρού ύψους με μονάδα 6.5 ιντσών (Linear Port) και το YHT-790  να χρησιμοποιεί μια κατασκευή με μικρό βάθος ώστε να ταιριάζει με τις τηλεοράσεις flat panel.
ΙΝFO: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, web: http://www.nakas.gr, http://www.yamaha.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr