Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/10/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η YBA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ Υ...

AV BLOG 

SITE MAP


Έρχονται τα πολυκαναλικά της σειράς YBA “Y”
04/09/2007
Όταν είχαμε δοκιμάσει το cd player και τον ενισχυτή της σειράς “Υ” είχαμε αποκομίσει θετικές εντυπώσεις, εκτιμώντας ότι ο Γάλλος κατασκευαστής είχε επιτύχει τον στόχο που είχε θέσει παρουσιάζοντας αρχικώς την συγκεκριμένη σειρά. Ήδη, από τότε, γνωρίζαμε ότι ήταν θέμα χρόνου να παρουσιαστούν και οι πρώτες πολυκαναλικές συσκευές και, πράγματι, τα δύο πρώτα μοντέλα είδαν το φως της αγοράς. Πρόκειται για ένα ραδιοενισχυτή AV 7.1, με κωδικό YA 701 και για ένα DVD/CD player (YM 501) με δυνατότητες αναπαραγωγής διάφορων αρχείων ήχου και εικόνας.
Πιο αναλυτικά, ο ραδιοενισχυτής αποδίδει ισχύ 7x100W/8Ω, διαθέτει 8 ψηφιακές, 1 πολυκαναλική και πέντε αναλογικές δικαναλικές εισόδους, έχοντας δυνατότητα να αποκωδικοποιήσει όλα τα συνήθη streams, ανάμεσά τους σήματα Dolby Digital/EX, DTS/DTS 6.1 και DTS 6.1 Discrete. Το κομμάτι του βίντεο προσφέρει 8 εισόδους, ανάμεσά τους και HDMI, ενώ το πακέτο συμπληρώνεται από έναν δέκτη AM/FM με είκοσι μνήμες. Ο ΥΑ 701 προσφέρει πολυκαναλική έξοδο στάθμης line για χρήση εξωτερικών τελικών ενισχυτών, πλήρη σειρά ρυθμίσεων και δυνατότητα διενίσχυσης των κυρίως ηχείων σε περίπτωση που η εγκατάσταση είναι 5.1 (και περισσεύουν δύο κανάλια). Η YBA αναφέρεται στην αρχιτεκτονική του ενισχυτή ως “FD2P” (Full Digital Path and Processing), κάτι που μας κάνει να υποθέτουμε ότι δεν υπάρχει αναλογικό bypass.
Το player είναι συμβατό με δίσκους CD, CD-R/RW, DVD, και VCD/SVCD ενώ μπορεί να προσπελάσει δίσκους με αρχεία DivX (3.11, 4.5, Pro), XVID, MP3 και JPEG. Οι περισσότερο υποψιασμένοι περί τα media χρήστες θα βρουν επίσης και θύρα USB όπου μπορούν να τοποθετήσουν ένα flash drive και να streamάρουν τα αρχεία τους απευθείας. Το player ενσωματώνει scaler που ανεβαίνει μέχρι τα 720p/1080i (μέσω HDMI) και είναι συμβατό με δίσκους DTS (μέσω της ψηφιακής εξόδου).
ΙΝFO: Sonus Hi-Fi,  τηλ.: 210-866.0057, web: http://www.yba.fr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr