Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ANCHOR BAY/DVDO...

SITE MAP


Νέος επεξεργαστής video από την DVDO
16/09/2009
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας, πρόθεσή τους όταν σχεδίαζαν το iScan Duo ήταν η δημιουργία ενός επεξεργαστή που θα γεφύρωνε το χάσμα μεταξύ του λογικής τιμής Edge (ο οποίος κατά τα φαινόμενα συνάντησε θερμή υποδοχή από την αγορά και τους εγκαταστάτες) και του κορυφαίου μοντέλου της εταιρίας, του VP50Pro.
Το iScan Duo διαθέτει οκτώ εισόδους και δύο εξόδους HDMI (v1.3) με δυνατότητα audio/video, μια ακόμη έξοδο HDMI με δυνατότητα μόνο audio, καθώς και μια πλήρη σειρά από συμβατικές αναλογικές εισόδους που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας μεγάλης οικιακής εγκατάστασης. Ο επεξεργαστής μπορεί να πραγματοποιήσει scaling στο σήμα όλων των εισόδων μέχρι τα 1080p και τρέχει πολλούς από τους δημοφιλείς αλγορίθμους της εταιρίας, όπως το Precision Deinterlacing, το PReP, το Precision Video Scaling II και το Mosquito Noise Reduction. Προσφέρει ακόμη δυνατότητα συγχρονισμού ήχου και εικόνας, ανιχνεύει αυτόματα της βέλτιστη ανάλυση του συστήματος προβολής και μπορεί να προβάλλει υλικό που προέρχεται από κινηματογραφικό φιλμ με την σωστή cadence (24/25fps). Όσοι θέλουν, τέλος, να ψάξουν σε βάθος τις δυνατότητες του συστήματός του και να το ρυθμίσουν τέλεια θα χαρούν να μάθουν ότι το iScan Duo διαθέτει γεννήτρια με 35 πρότυπα σήματα και το setup του είναι απλή υπόθεση.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-522.1524, web: http://www.dvdo.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr