Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/11/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► ATHENS HIGH END AUDIO VIDEO SHOW 2009....

SITE MAP

Athens High End Audio Video Show
Gallery... σελίδα 8/10
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ:  47Labs - Atmasphere, Audia Flight - Bowers & Wilkins, Bowers & Wilkins - dCS, Denon - Hanss Acoustics, Hanss Acoustics - MBL, MBL - Nagra, Nexus Acoustics - Q Acoustics, Reimyo - Tandem, Telefunken - WLM, Xavian - YBA
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Aκόμη μια νέα εταιρία: Η Reimyo επέδειξε το cd player  CDT-777... ... τον DAC DAP-999EX και τον προενισχυτή CAT-777... ... καθώς και τον τελικό PAT-777. Όλοι οι ενισχυτές χρησιμοποιούν λυχνίες.

Είχε καθυστερήσει κατά την επίσημη παρουσίαση της εταιρίας στην Ελλάδα, το είδαμε όμως από κοντά στην έκθεση: Το Ultima Studio 2 της Revel. Ένα από τα σημαντικότερα ηχεία της έκθεσης ήταν, χωρίς αμφιβολία, το Aquila της Rockport. Οδηγήθηκε από Lamm. Ρακ με ηλεκτρονικά της Roksan (σειρές Caspian και Kandy)...

... και, το απαραίτητο πλατό: Πρόκειται για το Radius 5. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και τα δύο ηχεία της Rosso Fiorentino. Αριστερά, το Fiesole, δεξιά το δαπέδου Volterra. Καιρός ήταν... Η Rotel ανανεώνει την παρουσία της στα δικαναλικά συστήματα (με τα οποία έγινε γνωστή και αγαπητή) με μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια.

Το Series 9 του Simon Yorke. Η Sonics, η εταιρία του Joachim Gerhard, επέδειξε το μικρό Αnima (δεξιά) και το νέο Amerigo (αριστερά). Τα Sonus Aeterna είναι μια ελληνική προσπάθεια στον χώρο των ηχείων χοάνης. Εδώ το Ikarus.

To πάντα επιβλητικό σύστημα της Soulution, με cd player, προενισχυτή και τελικό ενισχυτή. Το Soundcast είναι μια έξυπνη λύση αν θέλετε ηχείο εξωτερικού χώρου, ικανό να αντέχει τις καιρικές συνθήκες. Το υβριδικό Quantum της Soundlab, οδηγήθηκε από Atma-Sphere.

Spendor SP2-3R. Το SP2 είναι χωρίς αμφιβολία ένα all time classic. H ελληνική SPL παρουσίασε δύο νέα ηχεία, το Arpa (αριστερά) και το Callos (δεξιά)... ... ενώ είδαμε ακόμη τον ολοκληρωμένο Integre...

... τελικό με KT88 και μετρητή χρόνου λειτουργίας (για να αγχώνει τον χρήστη!)... ... καθώς επίσης και τον πρώτο υβριδικό τελικό της εταιρίας. Στον χώρο του καταστήματος Stereo Park είδαμε αυτό το σύστημα βελτίωσης του συνημιτόνου το οποίο, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, έχει θετική επίδραση στην ηχητική ποιότητα.

Η System Audio είναι μια εταιρία χαμηλών τόνων, με ενδιαφέροντα προϊόντα. Εδώ το SA1730 (αριστερά) και το SA1750 (δεξιά) Ολοκληρωμένος ενισχυτής SA-300SE της System Fidelity. Η συγκεκριμένη ετικέτα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού λόγω του λογικού κόστους της. Ρακ της ελληνικής Tandem (δια χειρός Νικόλα Μιχελιού) φορτωμένο με ηλεκτρονικά και πλατό της Thorens.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr