Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 14/11/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS HIGH END SHOW 2006...

AV BLOG 

SITE MAP

Athens High End Show 2006
Gallery... σελίδα 5/7
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Α, A-C, C-E, E-K, L-P, P-S, S-Z
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Ο κορυφαίος υβριδικός Model 1.2 του Lamm με στάδιο εξόδου MosFet (110W σε καθαρή τάξη Α σε φορτία 8/4Ω) Αυτός ο ασύρματος μονομπλόκ τελικός ενισχυτής (Revolution X1 της Link Technology) μπορεί να αποδώσει 150W. Mια ενδιαφέρουσα επιλογή αν θέλετε μία εγκατάσταση χωρίς καλώδια. Το White Light της Lumen White χρησιμοποιεί κεραμικές μονάδες.

Ολοκληρωμένος ενισχυτής XM IIa από την Mactone. O ΜD-109 της Magnum Dynalab είναι ένας επιβλητικός λαμπάτος δέκτης που συνδυάζει τον ήχο της τριόδου με... οθόνη αφής. Κατά πολλούς είναι, αυτή τη στιγμή, ο κορυφαίος δέκτης του κόσμου. To CDSD της EMM Labs (του Ed Meitner) χρησιμοποιεί τεχνολογία preamble clock recovery για την δημιουργία του σήματος χρονισμού, γραμμή ST Glass για να συνδεθεί..

... με τον επεξεργαστή DCC2 και μαζί αποτελούν ένα από τα κορυφαία ψηφιακά συστήματα αυτή την στιγμή. Ο επεξεργαστής κάνει upsampling σε DSD! O ολοκληρωμένος ενισχυτής Casaq II της Iταλικής Melaudio αποδίδει 2x21W και διαθέτει phono. Το νέο cd player της Micromega ονομάζεται Aria.

Σειρά ηχείων από την Mirage. Προενισχυτής Line, Phono και εξωτερικό τροφοδοτικό από την Monolithic Sound. O εσωτερικός κόσμος του ολοκληρωμένου MC207 της Monrio κρύβει -εκτός των άλλων- και τρεις μετασχηματιστές τροφοδοσίας.

Το μοντέλο Obsession από την Mythos Αudio, η οποία έχει πάντοτε να επιδείξει κάτι το ξεχωριστό στην κατασκευή της καμπίνας! CD player (CDC) και προνισχυτής (PL-L) με το γνωστό "επαγγελματικό" look της Nagra... ... οδηγούν τους μονομπλόκ τριοδικούς push-pull (σε τάξη Α) VPA και τον στερεοφωνικό PSA με το χαρακτηριστικό σχήμα (τον πρώτο solid state τελικό της Nagra).

Σειρά συσκευών της Naim Audio. H Γαλλική Neodio είναι μια νέα εταιρία στην ελληνική αγορά η οποία διαθέτει ενισχυτές και CD player. Λαμπάτος ολοκληρωμένος ενισχυτής Nightingale.

H Νordost παρουσίασε μία μεγάλη σειρά καλωδίων των οποίων τα ονόματα προέρχονται απ΄ευθείας από την Σκανδιναβική μυθολογία: Τyr, Baldur, Frey και Heimdall... ... όπως άλλωστε και η κορυφαία της σειρά, Valhalla. Σύστημα με πηγές Esoteric, ενισχυτικά TLA και ηχεία Avantgarde και GKF από την Obscure Audio.

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής της Oracle ξεχωρίζει σαφώς... ... αλλά και ολόκληρη η σειρά συσκευών της Oracle έχει να επιδείξει μια ιδιαίτερη αισθητική. To Endorphin της Pathos Audio σηματοδότησε μία αλλαγή στην αισθητική της εταιρίας...

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr