Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/07/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Προσιτό CD player από την NAD.


Προσιτό CD player από την NAD.
2018/06/01, [δ.τ.]

Με το C 538 η NAD υπενθυμίζει ένα από τα πιο δυνατά όπλα της: Την δυνατότητά της να δημιουργεί συσκευές με προσιτή τιμή οι οποίες καλύπτουν ανάγκες ενός συγκεκριμένου κοινού. Χρειαζόμαστε, εν έτει 2018 ένα “budget” CD player; Οι άνθρωποι της εταιρίας απαντούν καταφατικά. Σύμφωνα με την εταιρία, η νέα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως “εισαγωγική” δηλαδή να αποτελέσει την πρώτη αγορά ενός φίλου του καλού ήχου είτε ως αγορά αντικατάστασης (καθώς όλο και περισσότερες συσκευές φθάνουν, πλέον, στο τέλος της ζωής τους).
Το C 538 ενσωματώνει κάποιες από της ιδέες που έχει αναπτύξει η NAD τα τελευταία χρόνια, καθώς δραστηριοποιείται στον χώρο της αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης, όπως είναι, για παράδειγμα, το υψηλής ακρίβειας clocking (για χαμηλότερο jitter) και βασίζεται σε σύγχρονα υλικά, όπως είναι τα ολοκληρωμένα μετατροπής d/a της Wolfson τα οποία μπορούν να “ανέβουν” μέχρι τα 24/192. Το player είναι εξοπλισμένο με αναλογικές εξόδους singe ended (RCA) και με συμβατικές ψηφιακές εξόδους (ομοαξονική και οπτική).
Το player της NAD είναι συμβατό και με δίσκους CD-R/RW διαμορφωμένους ως φορείς δεδομένων (Data CD), αναγνωρίζει δηλαδή αρχεία MP3 και WMA, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη να δημιουργήσει συλλογές που φτάνουν τις δέκα ώρες.
Στις δυνατότητες της συσκευής περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα, μεταξύ αυτών και ένα πλήρες τηλεχειριστήριο (με όλες τις γνωστές λειτουργίες καθώς και κάποιες που έχουν ξεχαστεί με τον καιρό, όπως είναι η τυχαία αναπαραγωγή, το repeat και η δυνατότητα playback A-B. Το C 538 διαθέτει μια οθόνη ελεγχόμενης φωτεινότητας όπου προβάλλονται τα βασικά στοιχεία (τρακ, χρόνος αναπαραγωγής). Η τιμή αναμένεται να βρίσκεται λίγο πάνω από τα €300,-.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, http://www.nadelectronics.com/