Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/09/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το Minoas της Rois Acoustics παίζει με τον Leben CS600.

Το Minoas της Rois Acoustics παίζει με τον Leben CS600.
2018/07/23, [δ.τ.]

Όσοι θέλουν να ακούσουν το κορυφαίο ηχείο της Rois Acoustics σε συνδυασμό με έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ενισχυτή, μπορούν, τώρα, να το κάνουν στους χώρους της Solid Foundation. Εκεί θα βρούντο μεγάλο ηχείο ανοικτής μπάφλας της ελληνικής εταιρίας (με την full range μονάδα στην περιοχή των μεσαίων υψηλών) να οδηγείται, μεταξύ άλλων, από τον ολοκληρωμένο ενισχυτή CS600 της Leben, ένα “ταίριασμα” το οποίο έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένο με βάση τα όσα λένε όσοι το άκουσαν ήδη.
Το Minoas εκμεταλλεύεται την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Rois Acoustics στα ανοιχτά δίπολα ηχεία (το θρυλικό Dipole 6 της Roister ήταν από τα πρώτα ηλεκτροδυναμικά ηχεία ανοιχτής μπάφλας παγκοσμίως) και στην σχεδιαστική εμπειρία που απέκτησαν σχεδιάζοντας το μονόδρομο πλήρους φάσματος, μινιμαλιστικό Kalypso.
Ο CS-600 είναι ο μεγάλος ολοκληρωμένος ενισχυτής της εταιρίας, ο οποίος χρησιμοποιεί τέσσερις συνολικά 5881 της Sovtek για να αποδώσει 32Wrms ανά κανάλι. Το κάθε κανάλι του ενισχυτή χρησιμοποιεί δύο διπλοτριόδους 6CS7 στο πρώτο στάδιο με την πρώτη να είναι συνδεσμολογημένη σε μία τοπολογία που είναι γνωστή ως totem pole ή SRPP, ενώ η δεύτερη κατά Mullard και να χρησιμοποιήται ως διαχωριστής (phase splitter) για την οδήγηση του σταδίου ισχύος. Το κύκλωμα χρησιμοποιεί αυτοπόλωση (Αuto Biasing) και η τροφοδοσία του ενισχυτή γίνεται από δύο μετασχηματιστές και χρησιμοποιεί μία ανορθώτρια 6CJ3.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την Rois Acoustics και την Solid Foundation. Δοκιμές για τις δύο συσκευές έχουν δημοσιευθεί εδώ (Rois Acoustics Minoas) και και εδώ (Leben CS600).

info: Rois Acoustics, τηλ.: 210-481.0052, http://www.roisacoustics.gr/, Solid Foundation, τηλ.: 210-956.8738, http://www.solidfoundation.gr/, http://lebenhifi.com/