Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/12/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα μεγάλα μοντέλα από την Audiolab.

Νέα μεγάλα μοντέλα από την Audiolab.
2022/11/14, [εταιρικό website]

Σαράντα χρόνια μετά από την παρουσίαση του αρχικού 8000A, η Audiolab ανακοίνωσε έναν νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή, τον 9000A, την πρώτη συσκευή της ομώνυμης σειράς, 9000, η οποία θα περιλαμβάνει τις ναυαρχίδες της εταιρίας.
Από λειτουργικής άποψης, ο 9000A βασίζεται στις ιδέες του επιτυχημένη 6000A και στοχεύει στο να καλύψει όλες τις ανάγκες διαχείρισης σήματος του σύγχρονου χρήστη, συμπεριλαμβανόμενων ψηφιακών και αναλογικών πηγών, ασύρματου streaming από φορητές συσκευές, προενίσχυση phono και ενίσχυσης για ακουστικά.
Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής συνοδεύεται και από ένα τρανσπόρτ το οποίο ανήκει στην ίδια σειρά, το 9000CDT. Με αυτό, η Audiolab “κλείνει το μάτι” στους παραδοσιακούς συλλέκτες CD, καθώς πρόκειται για μια προσεγμένη, κατά τα φαινόμενα, συσκευή με κορυφαία μηχανικά και οπτικά μέρη, buffer για την αποθήκευση των δεδομένων (με δυνατότητα πολλαπλών αναγνώσεων του δίσκου, ώστε να μειώνονται τα σφάλματα και τα προβλήματα ιχνηλάτησης) και θύρα USB Type-A για την σύνδεση εξωτερικών μέσω αποθήκευσης (μέχρι FAT632, συμβατή με αρχεία WAV, WMA, AAC και MP3.
Η πλοήγηση στα μέσα και, γενικώς, ο χειρισμός των συσκευών της σειράς 9000, βασίζεται σε μια έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας. Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, αναμένεται και ένα network player με κωδικό 9000N.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.audiolab.co.uk/