Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα σειρά 700 από την Bowers & Wilkins.

Νέα σειρά 700 από την Bowers & Wilkins.
2022/09/21, [δ.τ.]

Η νέα σειρά της B&W περιλαμβάνει οκτώ συνολικά μοντέλα, βάσης, δαπέδου και για κεντρικό κανάλι και φιλοδοξεί να φέρει τον ήχο του στούντιο στο οικιακό περιβάλλον, συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και ηχητική ακρίβεια.
Η τελευταία εκδοχή της “700” περιλαμβάνει, για πρώτη φορά, καμπυλωμένη μπάφλα και μικρό πλάτος, ενώ και οι μονάδες είναι τοποθετημένες “έξω” από την επιφάνειά της, παραπέμποντας απευθείας στην κορυφαία σειρά 800. Προς αυτή την κατεύθυνση, επίσης, κινείται και η χρήση του εξωτερικά τοποθετημένου τουίτερ σε τέσσερα από τα μοντέλα της σειράς. Η συνολική προσέγγιση είναι, όπως αναφέρει η εταιρία, μια προσπάθεια ελαχιστοποίησης των φαινομένων περίθλασης από την καμπίνα. Το εξωτερικά τοποθετημένο τουίτερ υπάρχει σε δύο μοντέλα δαπέδου, το μεγάλο μοντέλο βάσης και το κεντρικό ηχείο, έτσι ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία ενός πολυκαναλικού συστήματος με ηχεία που έχουν όμοια διαμόρφωση.
Από πλευράς μονάδων, χρησιμοποιείται, σε όλα τα μοντέλα, το γνωστό τουίτερ με θόλο από ανθρακονήματα, του οποίου ο συντονισμός βρίσκεται στα 47kHz, αλλά με νέο πηνίο φωνής και νέο μαγνητικό σύστημα. Τα τρίδρομα ηχεία της σειράς βασίζονται σε μονάδες με την νέα ανάρτηση “Biometric” της εταιρίας, η οποία αναπτύχθηκε για την σειρά 800 Diamond, ενώ οι χαμηλές συχνότητες αποδίδονται από την τελευταία γενιά γούφερ με κώνο από Aerofoil.
Η σειρά 700 είναι ήδη διαθέσιμη.

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.bowerswilkins.com/