Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Lina: ειδική σειρά συσκευών από την dCS για χρήστες ακουστικών.

Lina: ειδική σειρά συσκευών από την dCS για χρήστες ακουστικών.
2022/05/31, [δ.τ.]

Οι συσκευές της σειράς Lina είναι οι πρώτες που σχεδίασε η dCS, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των χρηστών ακουστικών με υψηλές απαιτήσεις. Περιλαμβάνει τρεις συσκευές οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν ένα πλήρες σύστημα.
Με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η dCS, η βασική πηγή έμπνευσης για την σειρά ήταν ο Bartok, μια συσκευή που παρουσιάστηκε, στην αρχική της έκδοση, το 2018, και περιλαμβάνει streamer, Upsampler/DAC και, προαιρετικώς, ενισχυτή ακουστικών. Η Lina περιλαμβάνει τα τρία αυτά μέρη, σε ξεχωριστά σασί, με τον Lina Network DAC σε ρόλο streamer-μετατροπέα d/a βασισμένο στην γνωστή τεχνολογία Ring DAC της εταιρίας, το Lina Master Clock σε ρόλο γεννήτριας χρονισμού (με δύο ταλαντωτές Grade 1, επάνω στους οποίους μπορεί να “δεθεί” το Network DAC) και τον ενισχυτή ακουστικών Lina Headphone Amplifier, ένα κύκλωμα DC Servo με στάδιο ισχύος σε τάξη ΑΒ το οποίο “μπορεί να οδηγήσει όλα τα ακουστικά, περιλαμβανόμενων των in-ear και των μαγνητοστατικών”, όπως αναφέρουν οι Βρετανοί. Ο ενισχυτής διαθέτει balanced έξοδο με διπλό 3-Pin XLR, balanced έξοδο με 4-Pin XLR καθώς και συμβατικό jack TRS, 6,35mm.
Οι συσκευές πωλούνται είτε απευθείας, μέσω του e-shop της dCS, είτε μέσω διανομέων που είναι εξειδικευμένοι στα ακουστικά (ό,τι και αν σημαίνει αυτό).
Η σειρά Lina είναι διαθέσιμη ως σύστημα, με τιμή κοντά στα €33.000, συνολικά και για τις τρεις συσκευές, αλλά και ξεχωριστά.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://dcsaudio.com/