Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ολοκληρωμένος ενισχυτής με GaN από την HiFi Rose.

Ολοκληρωμένος ενισχυτής με GaN από την HiFi Rose.
2022/04/28, [δ.τ.]

Αν μη τι άλλο, ο RA180 έχει αισθητική που δεν μπορείς να την ξεχάσεις. Αλλά, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ενισχυτή ο οποίος συμβαδίζει με τις εξελίξεις στο audio και μπορεί να αποτελέσει κομβική συσκευή σε κάθε καλό σύστημα.
Ο ενισχυτής βασίζεται σε διακοπτικό στάδιο εξόδου το οποίο μπορεί να αποδώσει συνολικά 800W και είναι υλοποιημένο με τέσσερα, συνολικά, αρθρώματα. Μπορεί να λειτουργήσει ως γεφυρωμένος (ανά δύο/κανάλι) για την συμβατική οδήγηση ηχείων ή σε ρυθμό bi-amping για την οδήγηση ηχείων με διπλοκαλωδίωση. Η τοπολογία των σταδίων ισχύος είναι Class AD (Advanced D) και βασίζονται σε ημιαγωγούς FET τεχνολογίας GaN (Νιτριδίου του Γαλλίου). Το στάδιο ισχύος υποστηρίζεται από ένα, επίσης, διακοπτικό τροφοδοτικό με FET τεχνολογίας Silicon Carbide και το συνολικό “πακέτο” ισχύος διαθέτει συντελεστή απόσβεσης που φτάνει το 200, αναφέρει η εταιρία.
Στις δυνατότητες της συσκευής περιλαμβάνεται προενισχυτής phono MM/MC με ρυθμιζόμενη καμπύλη αποέμφασης, ενεργό κροσόβερ για την οδήγηση πρόσθετων σούπερ τουίτερ, ρυθμιστικά τόνου και VU-μετρα, με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα. Εκτός από τις εισόδους για φωνογραφικές κεφαλές, ο RA180 διαθέτει μια balanced και τρεις single ended αναλογικές εισόδους, έξοδο για οδήγηση υπογούφερ και ακροδέκτες για την σύνδεση δύο ομάδων ηχείων.

info: Audience, τηλ.: 210-959.6288, http://audioevolution.gr/, https://eng.hifirose.com/