Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα προϊόντα από την Luxman.

Νέα προϊόντα από την Luxman.
2022/09/30, [δ.τ.]

H εταιρία ανακοίνωσε, πριν από λίγες εβδομάδες δύο νέα προϊόντα, τον ολοκληρωμένο ενισχυτή L-507Z και το πλατό PD-151 MkII, με τον ενισχυτή να είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος της σειράς Z που χρησιμοποιεί την τεχνολογία LIFES1.0 και το δεύτερο να χρησιμοποιεί τον νέο βραχίονα LTA-309.
Ο L-507Z έχει την κλασική εμφάνιση των ολοκληρωμένων ενισχυτών της εταιρίας και είναι μια σχεδίαση με στάδιο ισχύος σε τάξη ΑΒ, το οποίο αποδίδει 2x110Wrms/8Ω και 2x210Wrms/4Ω, ενώ διαθέτει και ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών με balanced έξοδο. Για την ρύθμιση της στάθμης χρησιμοποιείται ο εξασθενητής LECUA1000 που έχει αναπτύξει η Luxman και χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στον κορυφαίο προενισχυτή της C-900u, ενώ ενσωματώνεται και η τεχνολογία LIFES1.0 (Luxman Integrated Feedback Engine System) για την μείωση της παραμόρφωσης, εξέλιξη του συστήματος ODNF. Το LIFES χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στον τελικό ενισχυτή M-10Χ. To user interface βασίζεται σε μια οθόνη LED και στα κλασικά, αναλογικά όργανα μέτρησης VU.
Το P-151MkII βασίζεται στο νέο βραχίονα LTA-309, μια σχεδίαση με έδρανα ακμής (knife-edge), τα οποία μπορεί κάποιος να φανταστεί ως ανάπτυγμα μιας μονοσημειακής έδρασης (unipivot) από σημείο σε ευθεία (μια ακμή η οποία ενθυλακώνεται σε μια εγκοπή με προφίλ “V”). Η ιδέα αναπτύχθηκε αρχικώς από την SAEC. Ο νέος βραχίονας είναι στατικά ζυγισμένος, με βάση από αλουμίνιο και δυνατότητα ρύθμισης του ύψους. Η δεύτερη αυτή έκδοση του PD-151 βασίζεται στο τροφοδοτικό και τον ηλεκτρονικό έλεγχο στροφών του αρχικού μοντέλου.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, http://www.allaboutav.gr/, http://www.luxman.com/