Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/01/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Και η Magnat πλατό!

Και η Magnat πλατό!
17/12/2021, [δ.τ.]

Ένας ακόμη κατασκευαστής φαίνεται ότι “υποκύπτει” στις απαιτήσεις της αγοράς και παρουσιάζει μια αναλογική πηγή. Ο λόγος για την Magnat, της οποίας το MTT 990 (σκέτο και σε έκδοση “Χ”), έχει αρκετές ενδιαφέρουσες πλευρές, η σημαντικότερη των οποίων είναι η άμεση οδήγηση, μια προσέγγιση που αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής.
Το MTT 990 είναι μια σχεδίαση χωρίς ανάρτηση με βαριά πλίνθο από MDF και ελαστικά σημεία στήριξης, η οποία φιλοξενεί ένα σύστημα άμεσης οδήγησης με σύστημα ελέγχου κλειστού βρόχου, μεγάλη ακρίβεια περιστροφής και υψηλή ροπή το οποίο προσφέρει ταχύτητες 33, 45 και 78 σ.α.λ. Το πλατό κατασκευάζεται από το γνωστό συνθετικό υλικό POM, το οποίο είναι, από πλευράς συντονισμών, συμβατό με το βινύλιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόσθετο ματ, ενώ το βάρος του διατηρείται χαμηλά, κάτω από 2 κιλά.
Ο βραχίονας του 990 έχει στέλεχος από αλουμίνιο, με γεωμετρία “J”, διαιρούμενο headshell και καλωδίωση της Mogami. Το ενεργό του μήκος είναι 10 ίντσες και η ενεργός μάζα του μεσαία, ώστε να ταιριάζει με μεγάλο αριθμό κεφαλών. Η ανάρτηση του βραχίονα είναι καρντανική, με τέσσερα σημεία στήριξης τα οποία χρησιμοποιούν ρουλμάν από χάλυβα.
Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την έκδοση “X” η οποία περιλαμβάνει προεγκατεστημένη την κεφαλή AT95E της Audio Technica. Ο βραχίονας, πάντως, ρυθμίζεται καθ' ύψος, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τις περισσότερες κεφαλές.
Το MT 990 είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα, στην έκδοση “Χ”, με λευκό ή μαύρο φινίρισμα και τιμή €999,-

info: Audiodesigner, τηλ.: 2310-329.232, https://www.audiodesigner.gr/, https://www.magnat.de/