Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/11/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα κορυφαία σειρά από την Monitor Audio.

Νέα κορυφαία σειρά από την Monitor Audio.
2022/08/16, [δ.τ.]

Η σειρά Platinum Series 3G είναι η νέα κορυφαία σειρά του γνωστού κατασκευαστή και βασίζεται στις γνωστές αξίες που τον διέπουν διαχρονικά: Νέες ιδέες, προσεκτικό engineering υψηλού επιπέδου και προσοχή στην λεπτομέρεια.
Η ανακοίνωση της σειράς, η οποία έγινε μέσα στο καλοκαίρι, συμπίπτει με την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας και περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα, δύο δαπέδου, ένα βάσης και ένα για χρήση σε κεντρικό κανάλι, έτσι ώστε να είναι δυνατή η σύνθεση δικαναλικών και πολυκαναλικών συστημάτων. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς και, ως εκ τούτου, η ναυαρχίδα της εταιρίας είναι το μεγάλο μοντέλο δαπέδου 300 3G.
Όλα τα ηχεία της σειράς βασίζονται στο νέο, τρίτης γενιάς, τουίτερ MPD III (Micro Pleated Diaphragm), το οποίο δημιουργήθηκε από την Monitor Audio ειδικά για το Concept 50, το εντυπωσιακό πρωτότυπο που είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο φετινό σόου του Μονάχου. Οι μονάδες μεσαίων και χαμηλών βασίζονται σε μονάδες με κώνο RDT III ενώ τα μιντ χρησιμοποιούν και την τεχνολογία DCF (Dynamic Coupling Filter).
Οι καμπίνες των ηχείων χρησιμοποιούν καμπυλωμένες μπάφλες και οι μονάδες χρησιμοποιούν πλαίσια από αλουμίνιο με ειδικό μηχανισμό στήριξης ώστε η επαφή τους με την μπάφλα τους να είναι πιο άκαμπτη. Τα ηχεία είναι διαθέσιμα σε τρία φινιρίσματα, Piano Ebony, Piano Black και Pure White.

info: IGE S.A., τηλ.: 210-809.2520, https://www.igegroup.gr/, https://www.monitoraudio.com/