Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


C 389: DAC/Ολοκληρωμένος με UcD από την NAD.

C 389: DAC/Ολοκληρωμένος με UcD από την NAD.
2022/05/17, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε, πριν το καλοκαίρι, τον C 389, έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή με διακοπτικό στάδιο ισχύος βασισμένο σε άρθρωμα UcD/Hypex, ο οποίος ενσωματώνει και μετατροπέα d/a με δυνατότητες streaming 32/384. Ο ενισχυτής βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα MDC2 της εταιρίας, η οποία αναμένεται να προσφέρει ενδιαφέρουσες δυνατότητες αναβάθμισης/επέκτασης.
Το διακοπτικό στάδιο ισχύος του ενισχυτή μπορεί να αποδώσει 130W ανά κανάλι, με balanced/bridged τοπολογία και τροφοδοτικό το οποίο είναι, επίσης, διακοπτικό. Η γνωστή άποψη της NAD γύρω από την αξία της στιγμιαίας ισχύος και της σημασίας της στην υψηλή πιστότητα εκφράζεται, εδώ, με μια επίδοση που φθάνει τα 350W ανά κανάλι.
Οι δυνατότητες σύνδεσης του C 389 είναι πλήρεις και περιλαμβάνουν αναλογικές εισόδους (και είσοδο phono), συμβατικές ψηφιακές εισόδους και είσοδο HDMI/eARC, έξοδο προενισχυτή και έξοδο για δύο υπογούφερ, δύο σετ εξόδους για ηχεία και έξοδο ακουστικών, η οποία υποστηρίζεται από ξεχωριστό κύκλωμα ενισχυτή ακουστικών.
Οι ψηφιακές είσοδοι “βλέπουν” έναν μετατροπέα d/a βασισμένο σε τσιπ της ESS και αρχιτεκτονική παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιεί ο μεγάλος M33 της εταιρίας.
Η πλατφόρμα MDC2 παρουσιάστηκε το 2021 και το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία. Το πρώτο άρθρωμα ικανό να την χρησιμοποιήσει είναι το BluOS-D, το οποίο, όταν τοποθετηθεί στον C 389, προσφέρει δυνατότητες ασύρματου streaming, πρόσβαση στο λογισμικό Dirac Live για την διόρθωση των προβλημάτων που εισάγει η ακουστική του χώρου, δυνατότητα multi-zone και δυνατότητα χειρισμού της συσκευής από την εφαρμογή BluOS controller.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.nadelectronics.com/