Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Lōkē: Ένα μικρό υπογούφερ από την Wilson Audio.

Lōkē: Ένα μικρό υπογούφερ από την Wilson Audio.
2022/03/31, [δ.τ.]

Από την στιγμή που είδαμε το TuneTot, το μικρό ηχείο βάσης της Wilson, γνωρίζαμε ότι κάτι σαν το Lōkē βρίσκεται στο μέλλον μας. Είναι το μικρότερο sub του γνωστού κατασκευαστή, κομμένο και ραμμένο για τα μικρότερα ηχεία του, αλλά κατάλληλο και για άλλα μοντέλα με, σχετικώς, μικρό όγκο. Η ίδια η εταιρία αναφέρει ως κατάλληλα να συμπληρωθούν με το Lōkē τα μοντέλα SabrinaX, Yvette και Sasha DAW, όπως επίσης και τα παλαιότερα μοντέλα τα οποία αυτά αντικατέστησαν.
Κατά τον σχεδιασμό του Lōkē, η Wilson φαίνεται να έδωσε μεγάλη σημασία στην καμπίνα και τους χρωματισμούς που προέρχονται από αυτήν, επομένως δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι στην κατασκευή του χρησιμοποιείται το υλικό X-Material (τεχνητός λίθος) καθώς και HDF για τις εσωτερικές ενισχύσεις.
Το Lōkē βασίζεται σε ένα 10ιντσο γούφερ το οποίο φορτίζεται από bass reflex και οδηγείται από έναν ενισχυτή 500W. Το πακέτο υποστηρίζεται από το κροσόβερ ActivXO της εταιρίας, το οποίο προσφέρει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις (συχνότητα cross, κλίση, ρύθμιση φάσης και στάθμης).

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.wilsonaudio.com/