Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα ηχεία της Børresen Acoustics στην ελληνική αγορά.

Τα ηχεία της Børresen Acoustics στην ελληνική αγορά.
2023/10/03, [δ.τ.]

Έχοντας πίσω της δύο σημαντικά ονόματα, τον Lars Kristensen και τον Michael Børresen (ναι, αυτών της Raidho) και όντας μέλος του Audio Group Denmark που αυτοί δημιούργησαν το 2020, η Børresen δεν μπορεί παρά να είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Τώρα, υποστηρίζεται και στην ελληνική αγορά από την Audio Evolution.
Η Børresen προσφέρει, αυτή την στιγμή, δύο σειρές ηχείων την σειρά Z και την σειρά 0 και είκοσι, συνολικά, προϊόντα. Από αυτά, μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει το μεγάλο μοντέλο δαπέδου της σειράς 0, το 03, το οποίο βασίζεται σε τουίτερ ribbon που έχει σχεδιάσει η ίδια η εταιρία και μπορεί να ανέβει, με βάση τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά, μέχρι τα 50kHz.
Στην ίδια σειρά ανήκει και το μοντέλο 01 Silver Supreme Edition, ένα κόμπακτ ηχείο βάσης, το οποίο, επίσης, χρησιμοποιεί το τουίτερ της Børresen αλλά ανήκει στο επίπεδο Silver Supreme Edition, όπου χρησιμοποιείται άργυρος στην θέση των χάλκινων εξαρτημάτων στο μαγνητικό σύστημα καθώς και κρυογονική επεξεργασία των μεταλλικών μερών.
Στην σειρά Z, το κορυφαίο μοντέλο είναι το Z5, μια σχεδίαση δαπέδου τριών δρόμων με επτά μονάδες (ένα τουίτερ, δύο μιντ 4.5 ιντσών και τέσσερα μιντ/γούφερ 8 ιντσών).
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πάρετε επικοινωνώντας με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Audio Evolution.

info: Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288, https://audiogroupdenmark.com/