Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/05/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Μίνι φίλτρο υψίσυχνων θορύβων από την CAD.

Μίνι φίλτρο υψίσυχνων θορύβων από την CAD.
2023/03/05, [δ.τ.]

Η Computer Audio Design έχει μια σειρά φίλτρων που στοχεύουν στην καταστολή των θορύβων που εισέρχονται στο σύστημα. Η πλέον πρόσφατη προσθήκη είναι το USB Control, ένα μικρό σε φυσικές διαστάσεις φίλτρο το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θύρα USB του συστήματος.
Η εταιρία αναφέρει ότι το USB Control μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό με το σύστημα Ground Control και τα καλώδια USB που διαθέτει.
Το εύρος επίδρασης του φίλτρου είναι ιδιαίτερα μεγάλο, λέει η CAD, από την περιοχή των kHz μέχρι αυτή των GHz. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη ώστε να καταστέλλει τον θόρυβο τόσο στις γραμμές σήματος της σύνδεσης USB όσο και στην γραμμή τροφοδοσίας, με το τελευταίο να είναι σημαντικό επειδή κάποιες συσκευές χρησιμοποιούν την τάση της γραμμής αυτής για να τροφοδοτήσουν κάποια κυκλώματά τους.
Το USB Control είναι κατάλληλο για συσκευές που χρησιμοποιούν διαύλους USB, όπως είναι οι σέρβερ μουσικής, τα ψηφιακά interface καθώς και συσκευές δικτύωσης, όπως τα routers και τα switches.
Το USB Control είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά και είναι το πιο προσιτό φίλτρο της εταιρίας.

web: Στοιχεία_Εταιρίας, https://www.computeraudiodesign.com/