Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/07/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Streaming à la Cambridge Audio.

Streaming à la Cambridge Audio.
2023/02/02, [δ.τ.]

Η Cambridge Audio έγινε αποδεκτή από τους χρήστες, εν χορδαίς και οργάνοις, σε ό,τι αφορά τις συσκευές streaming, οπότε συνεχίζει να επενδύει σε αυτές. Στις αρχές της χρονιάς ανακοίνωσε τα AXN10 και MXN10, δύο network players με προσιτές τιμές και πιο... χαλαρή αισθητική.
Οι δύο συσκευές δίνουν πρόσβαση σε όλες τις πιθανές ροές, είτε αυτές προέρχονται από το διαδίκτυο (μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών ή ελεύθερες), είτε αφορούν στην προσωπική συλλογή του χρήστη, μέσω της τοπικής δικτυακής υποδομής, ενώ ελέγχονται από την εφαρμογή StreamMagig της εταιρίας.
Το “μεγάλο” AXN10 ανήκει στην εισαγωγική σειρά της εταιρίας, την AX, στοχεύοντας -προφανώς- στον χρήστη που επιθυμεί να προσθέσει streaming σε ένα σύστημα που απαρτίζεται από τις άλλες συσκευές της σειράς (χωρίς να αποκλείεται, εννοείται, η χρήση του με άλλες συσκευές).
Το μικρότερο μοντέλο, MXN10 βασίζεται στο “στενό” σασί της εταιρίας, το οποίο έχουμε γνωρίσει και από τους προενισχυτές phono και στοχεύει σε όσους θέλουν κάτι μικρό και μαζεμένο. Σύμφωνα με την εταιρία, οι δύο συσκευές δεν έχουν διαφορές (πλην του σασί) και βασίζονται στην πλατφόρμα διαχείρισης ροών που αναπτύσσει εδώ και καιρό η Cambridge Audio και χρησιμοποιεί και στο CXN V2, καθώς και στην σειρά EVO.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.cambridgeaudio.com/