Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/02/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Erzetich Audio διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Erzetich Audio διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.
2023/02/13

H Erzetich Audio είναι ένας μικρός κατασκευαστής από την Σλοβενία, ο οποίος εξειδικεύεται στην παραγωγή χειροποίητων ακουστικών και ενισχυτών ακουστικών. Τα προϊόντα του είναι, πλέον, διαθέσιμα και στην Ελλάδα από την Ακουστική Κρήτης.
Αυτή την στιγμή, η εταιρία προσφέρει τρία μοντέλα ακουστικών, ξεκινώντας από το Thalia, το πλέον οικονομικό μοντέλο, το οποίο έχει σχεδιαστεί με το μυαλό στον απαιτητικό χρήστη που χρειάζεται ένα ακουστικό on-the-go και συνεχίζοντας με το Mania, ένα δυναμικό ανοικτού τύπου (semi-open) σύστημα με διαφράγματα 50mm με επικάλυψη από τιτάνιο και καταλήγοντας στο κορυφαίο μοντέλο Phobos, ανοικτού τύπου, μαγνητοστατικό, η τελευταία έκδοση του οποίου (V2021) διαθέτει καλύμματα από αλουμίνιο στις κάψες και στέκα από ανθρακονήματα.
Η σειρά των ενισχυτών ξεκινά από τον Bacillus, το πρώτο μοντέλο που σχεδίασε η Erzetich (και το πλέον οικονομικό) και συνεχίζεται με τα Bacillus Tilia, Perfidus και Medusa για να κλείσει με τον Deimos, ο οποίος είναι και η ναυαρχίδα της εταιρίας, δημιουργώντας, πολύ εύστοχα, ένα ιδανικό ζευγάρι με τα αντίστοιχα ακουστικά, Phobos.
Όπως και με την περίπτωση των ακουστικών, έτσι και στους ενισχυτές της, η Erzetich φαίνεται να είναι ανοικτή σε θέματα αρχιτεκτονικής: Οι δύο μικρότεροι βασίζονται σε στάδιο ισχύος τάξης ΑΒ, o Perfidous χρησιμοποιεί τάξη Α, η Medousa είναι μια υβριδική σχεδίαση με στάδιο προενίσχυσης που βασίζεται σε λυχνίες και ημιαγωγικό τελικό στάδιο, ενώ ο Deimos είναι dual mono σε τάξη Α.
Η εταιρία φαίνεται να αρέσκεται στην χρήση ξυλείας, τόσο για τις κάψες των ακουστικών, οι οποίες έχουν χαρακτηριστικό οκτάγωνο σχήμα, όσο και για το φινίρισμα κάποιων ενισχυτών. Εν προκειμένω, χρησιμοποιείται Φλαμουριά η οποία έχει υποστεί κατεργασία τεχνητής παλαίωσης.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Erzetich μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), http://www.akoustiki-kritis.com/, https://www.erzetich-audio.com/