Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/02/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


JBL Classic: Η σειρά επεκτείνεται!

JBL Classic: Η σειρά επεκτείνεται!
2023/01/04, [δ.τ.]

Βλέποντας, προφανώς, μια επιτυχημένη πορεία του επετειακού ολοκληρωμένου SA750, η Harman/JBL ανακοίνωσε, στις αρχές της χρονιάς, τέσσερις νέες συσκευές στην σειρά Classic, έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή (SA550), ένα streamer (MP350), ένα CD player (CD350) και ένα πλατό (TT350).
Η αισθητική των συσκευών παραπέμπει στον ιστορικό ολοκληρωμένο ενισχυτή SA600 (από τα 60s) αλλά και στον SA750 ο οποίος παρουσιάστηκε το 2021, με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 75 ετών της JBL, με το χαρακτηριστικό ξύλινο φινίρισμα και την πρόσοψη από αλουμίνιο.
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής SA550 βασίζεται σε τοπολογία τάξης G για το στάδιο εξόδου (δυναμικά ελεγχόμενη τροφοδοσία) και προσφέρει, μεταξύ άλλων, δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth. Για όσους έχουν σοβαρές απαιτήσεις streaming, υπάρχει το MP350, με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi/Ethernet, υποστήριξη Tidal/Spotify Connect και πιστοποίηση Roon Ready.
Οι φίλοι των κλασικών, φυσικών, μέσων θα χαρούν να μάθουν ότι η σειρά Classic περιλαμβάνει τόσο ένα συμβατικό CD player όσο και ένα πλατό. Το CD350 μπορεί να διαχειριστεί δίσκους CD, CD-R/RW αλλά υποστηρίζει και αρχεία με φορμά FLAC, WAV, MP3, AAC και WMA. Εκτός από το τρανσπόρτ, η συσκευή διαθέτει και θύρα USB-A για την προσπέλαση συσκευών αποθήκευσης. Το πλατό είναι άμεσης οδήγησης με κλειστό βρόχο ελέγχου, διαθέτει βραχίονα με στέλεχος από αλουμίνιο και διαιρούμενο headshell, ενώ τα σημεία στήριξης είναι ελαστικά και ρυθμιζόμενα, ώστε να οριζοντιώνεται εύκολα.
Και οι τέσσερις νέες συσκευές της σειράς JBL Classic θα είναι διαθέσιμες το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, https://aaav.gr/, https://www.jbl.com/