Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της JL Audio στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της JL Audio στην ελληνική αγορά.
2023/10/03, [δ.τ.]

Η JL Audio είναι ένας από τους πλέον σοβαρούς κατασκευαστές υπογούφερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων η οποία καλύπτει σχεδόν τα... πάντα. Τώρα, υποστηρίζεται και στην ελληνική αγορά από την Audio Evolution.
Ο όρος “εντυπωσιακή”, για την περιγραφή της γκάμας, δεν είναι υπερβολή. Κατά τα φαινόμενα η εταιρία από την Φλόριντα δραστηριοποιείται σε κάθε τομέα όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπογούφερ για την αναπαραγωγή χαμηλών και πολύ χαμηλών συχνοτήτων. Στον κατάλογο, περιλαμβάνονται, φυσικά, τα οικιακά ηχοσυστήματα, οικιακού κινηματογράφου και δικαναλικά, τα συστήματα ήχου στο αυτοκίνητο και τα συστήματα ήχου σκαφών θαλάσσης καθώς επίσης και περιφερειακές εφαρμογές και προϊόντα, όπως οι ακουστικές μετρήσεις και τα ενεργά κροσόβερ. Αν έχετε κάποια εφαρμογή που θέλει πολύ -και καλό- χαμηλό, κατά πάσα πιθανότητα, η JL Audio έχει κάτι να σας προτείνει.
Στο επίπεδο των οικιακών συστημάτων, υπάρχουν προϊόντα για ελεύθερη τοποθέτηση σε χώρους (αυτό που θα λέγαμε “συμβατικά” ενεργά υπογούφερ), προϊόντα για τοποθέτηση εντός της τοιχοποιίας και στην οροφή, καθώς και προϊόντα για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους.
Ένα ενδιαφέρον κομμάτι της JL είναι το ότι σχεδιάζει και παράγει τις δικές τις μονάδες, βελτιστοποιώντας την κάθε μια ανάλογα με την εφαρμογή. Στα καθ' ημάς (Hi-Fi και Home Cinema) διαθέτει τέσσερις διαφορετικά γούφερ, το 13W7-HT, το W7-ΗΤ, αμφότερα με ανάρτηση πολύ μεγάλης διαδρομής και τα μικρότερα E-Sub και Dominion. Τα τέσσερα μεγάφωνα αποτελούν την βάση για ισάριθμες σειρές προϊόντων, με το 13W7-ΗΤ να τοποθετείται στο κορυφαίο Gotham v2, την ναυαρχίδα της εταιρίας, η οποία βασίζεται σε καμπίνα από υαλονήματα, όπου φιλοξενούνται δύο μονάδες, οδηγούμενες από ενισχυτές συνολικής ισχύος 4.5kW, υποστηριζόμενους από το custom DSP της εταιρίας (D.A.R.O). Το αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο sub 160 κιλών.
Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα της JL Audio μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Audio Evolution.

info: Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288, https://www.jlaudio.com/