Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/02/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα ακουστικά της Meze Audio επανήλθαν στην ελληνική αγορά.

Τα ακουστικά της Meze Audio επανήλθαν στην ελληνική αγορά.
2023/01/20, [δ.τ.]

Η εταιρία του Antonio Meze έχει μικρή ιστορία, καθώς ξεκίνησε το 2011, αλλά μια ενδιαφέρουσα σειρά ακουστικών σε μια ευρεία γκάμα τιμών και σχεδιασμού. Τα προϊόντα της είναι, πλέον, διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Audio Soul Ultra.
Η επιλογή του Έλληνα αντιπροσώπου φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία καθώς η Meze συνεργάζεται στενά με την iFi, η οποία, επίσης, εκπροσωπείται στην χώρα μας από την Audio Soul Ultra, προσφέροντας μάλιστα και δύο bundles, το Meze X iFi Audiophile Starter Kit (με τα ακουστικά 99 Classics και τον ενισχυτή Zen Can Signature MZ99, ειδικά καλιμπραρισμένο για τα συγκεκριμένα ακουστικά) και το Meze X iFi Complete Audiophile Set (99 Classics, Zen Can Signature MZ99, Zen DAC Signature V2).
Η Meze διαθέτει, αυτή την στιγμή οκτώ μοντέλα ακουστικών, ξεκινώντας από τα 99 Classics και 99 Neo, καθώς και το in-ear Advar και καταλήγοντας στα μεγάλα μοντέλα Elite και Elite Epoque, βασισμένα σε μαγνητοστατικά διαφράγματα.
Περισσότερες πληροφορίες για τα ακουστικά της Meze καθώς και για τα bundles Meze/iFi, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Audio Soul Ultra.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://mezeaudio.eu/