Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/12/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο, κορυφαίο πλατό από την MoFi.

Νέο, κορυφαίο πλατό από την MoFi.
2023/12/08, [δ.τ.]

Το MasterDeck είναι το νέο κορυφαίο πλατό της MoFi (τον κλάδο της Mobile Fidelity που ασχολείται με τις συσκευές ήχου). Απευθύνεται, φυσικά, στους απαιτητικούς συλλέκτες και χρήστες δίσκων βινυλίου.
Το νέο μοντέλο κατασκευάζεται “σε μικρούς αριθμούς”, όπως αναφέρει η εταιρία, στην έδρα της, στο Ann Arbor του Μίσιγκαν και περιλαμβάνει τον καινούριο βραχίονα, με καρντανική ανάρτηση της MoFi, με ενεργό μήκος 10 ιντσών, στέλεχος από ανθρακονήματα και αποσπώμενο κέλυφος για την εύκολη (και σωστή) τοποθέτηση της κεφαλής. Ο βραχίονας προφέρει πλήρες πακέτο ρυθμίσεων, VTA, αζιμουθίου, υπερκρέμασης, δύναμης αντιολίσθησης και (εννοείται) δύναμης ανάγνωσης. Η εσωτερική καλωδίωση γίνεται με αγωγούς της Cardas Audio.
Το πλατό προσφέρει τρεις ταχύτητες περιστροφής (33/45/78) καθώς επίσης και μικρομετρική ρύθμιση. Ο κινητήρας είναι DC, τριφασικός, χωρίς ψήκτρες με ηλεκτρονικό έλεγχο κλειστού βρόχου, μηχανικά απομονωμένος από το υπόλοιπο σύστημα.
Τα σημεία στήριξης είναι της HRS (Harmonic Resolution Systems) και προσφέρουν απομόνωση από τους εξωτερικούς κραδασμούς αλλά και την ακουστική ανάδραση.
Το πλατό του MasterDeck έχει ύψος 1.75 ίντσες και είναι μια υβριδική κατασκευή βασισμένη στο συνθετικό υλικό Delrin και σε αλουμίνιο. Αυτή η προσέγγιση, αναφέρει η MoFi, μειώνει σε σημαντικό βαθμό τους συντονισμούς. Το έδρανο είναι αντεστραμμένο και η εταιρία το ονομάζει “Encapsulated Spiral Groove Inverted Bearing”, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

info: Sonus ΗiFi, τηλ.: 210-866.0057, https://www.sonus-hifi.gr/, https://www.mofielectronics.com/