Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/04/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Octavio στην ελληνική αγορά.

Η Octavio στην ελληνική αγορά.
2023/03/29, [δ.τ.]

Μια μικρή, αλλά ενδιαφέρουσα εταιρία από την Γαλλία με προϊόντα επικεντρωμένα στο streaming, η Octavio, είναι -πλέον- διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, από την Ακουστική Κρήτης.
Ο κατάλογος προϊόντων της Octavio είναι, προς το παρόν, μάλλον περιορισμένος, περιλαμβάνει, όμως, τα... απαραίτητα. Θα βρείτε ένα streamer, το Stream, το οποίο μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το οικιακό δίκτυο και το διαδίκτυο και περιλαμβάνει αναλογική και ψηφιακή (οπτική) έξοδο, για σύνδεση είτε σε ενισχυτή είτε σε DAC. Το Stream υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες συνδρομητικές και μη για streaming από το διαδίκτυο. Για την περίπτωση που ο χρήστης απαιτεί ενσύρματη σύνδεση με το δίκτυο, υπάρχει, ως αξεσουάρ το σχετικό adapter (USB/Ethernet).
Για όσους αναζητούν κάτι πιο ολοκληρωμένο, υπάρχει ο ενισχυτής Amp, μια σχεδίαση που αποδίδει μέχρι 2x60W/8Ω και 2x100W/4Ω, με το “μεγάλο” τροφοδοτικό της εταιρίας και περιλαμβάνει αναλογικές και ψηφιακή (οπτική) είσοδο, δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης με το δίκτυο και θύρα USB για την σύνδεση εξωτερικών αποθηκευτικών μέσων.
Αρκετά ενδιαφέροντα μας φάνηκαν και τα ηχεία Maestro, μια δίδρομη, κόμπακτ, ενεργή σχεδίαση με μεγάφωνα της Davis και παθητικό ακτινοβολητή, τα οποία βασίζονται σε στάδιο ισχύος τάξης D. Αυτά αναμένονται στην αγορά τον Mάιο.
O Octavio προσφέρει, επίσης, μια σειρά από αξεσουάρ, τα οποία βοηθούν τις συνδέσεις και την λειτουργία των συσκευών της. Εκτός από τον προσαρμογέα USB/Ethernet, υπάρχει καλώδιο TRS 3.5mm/RCA και TRS/TRS 3.5mm, οπτική ίνα καθώς και δύο εξωτερικά τροφοδοτικά, 24V και 32V.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Octavio μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), https://www.akoustiki-kritis.com/, https://octavio.fr/