Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/02/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


MaiA DS3: Ο κορυφαίος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Pro-Ject.

MaiA DS3: Ο κορυφαίος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Pro-Ject.
2022/11/30, [δ.τ.]

Ο MaiA είναι μια από τις μακροβιότερες συσκευές της Pro-Ject, με αρκετές εκδόσεις μέχρι σήμερα. Η DS3 είναι η πλέον πρόσφατη εκδοχή του και, ακολουθώντας την λογική των προηγούμενων μοντέλων, είναι ένας ευέλικτος ολοκληρωμένος ενισχυτής, με μικρές αλλά ουσιώδεις αλλαγές.
Η νέα συσκευή προσφέρει εννέα, συνολικά, εισόδους, στις οποίες περιλαμβάνονται είσοδος για κεφαλές MM/MC, συμβατικές ψηφιακές (ομοαξονική και δύο οπτικές) αλλά και θύρα USB για streaming από υπολογιστή. Διατηρήθηκε, φυσικά, η δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth και υποστηρίζεται aptX HD. Η συσκευή μπορεί να διαχειριστεί σήματα PCM (24/192) και DSD (DSD256).
Το στάδιο εξόδου αποδίδει 2x80W σε φορτία 8Ω και 2x140W σε φορτία 4Ω και ο χρήστης έχει στην διάθεσή του έξοδο ακουστικών, υλοποιημένη με βύσμα TRS 6.3mm, η οποία μπορεί να αποδώσει 2x430mW/32Ω. Από πλευράς εξόδων, υπάρχουν ακόμη δύο line από τις οποίες η μια μεταβλητής στάθμης (αμφότερες με RCA).
Το σασί και η αισθητική δεν έχουν αλλάξει σημαντικά, αλλά έχει προστεθεί μια σειρά ενδεικτικών LED που δείχνουν το sample rate που κλειδώνει η είσοδος (περιέργως φαίνεται να λειτουργεί μόνο με stream DSD) και διακόπτης αύξησης του κέρδους κατά 6dB. Είναι διαθέσιμος σε μαύρο και ασημί χρώμα.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.project-audio.com/