Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/02/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έχεις Pro-Ject; Υπάρχει τροφοδοτικό που (ίσως) σε ενδιαφέρει!

Έχεις Pro-Ject; Υπάρχει τροφοδοτικό που (ίσως) σε ενδιαφέρει!
2022/10/05, [δ.τ.]

Το Power Box RS2 Phono είναι ένα εξωτερικό τροφοδοτικό σχεδιασμένο να αντικαταστήσει τα εξωτερικά πακ τροφοδοσίας των προενισχυτών phono της Pro-Ject αλλά και αυτά των πλατό της εταιρίας που λειτουργούν στα 15V, για όσους θέλουν να κάνουν εκείνο το βήμα παραπάνω στην βελτίωση της ποιότητας του συστήματός τους.
Το τροφοδοτικό είναι αρκετά βαρύ (3kg) και είναι γραμμικό (δηλαδή, όχι διακοπτικό). Βασίζεται σε δακτυλιοειδή μετασχηματιστή, σχεδιασμένο ειδικά για εφαρμογές audio, με θωράκιση από λωρίδα χαλκού, ο οποίος ακολουθείται από φίλτρο με χωρητικότητα 10.000μF και σταθεροποίηση. Η εταιρία αναφέρει ότι οι πυκνωτές είναι επιλεγμένοι με κριτήριο τις χαμηλές απώλειες (χαμηλή ισοδύναμη αντίσταση σειράς, ESR) και ότι στο κύκλωμα περιλαμβάνεται soft start ώστε να αποφεύγονται οι αιχμές ρεύματος κατά το “On”.
Στην πίσω πλευρά υπάρχουν δύο ρευματοδότες στο κλασικό φορμά της Pro-Ject, από τους οποίους, ο ένας παρέχει τάση ±18V/2A, κατάλληλη για όλα τα phono της εταιρίας που λειτουργούν με τάσεις από 18 έως 20V και ο δεύτερος παρέχει τάση 15V DC/2A για την τροφοδότηση των πλατό.
Είναι ήδη διαθέσιμος, σε δύο χρώματα, ασημί και μαύρο.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.project-audio.com/