Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/04/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η σειρά ηχείων Εra της Sonos.

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η σειρά ηχείων Εra της Sonos.
2023/04/06, [δ.τ.]

Έγινε, στο τέλος Μαρτίου, η επίσημη παρουσίαση, στην Ελλάδα, των δύο νέων ηχείων της Sonos, με κωδικούς Era 100 και Era 300. Πρόκειται για την επόμενη γενιά έξυπνων ηχείων του γνωστού κατασκευαστή η οποία εγκαινιάζει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στον ήχο αλλά και τον σχεδιασμό της Sonos. H παρουσίαση έλαβε χώρα στον χώρο εκδηλώσεων Solid όπου παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι από τον τύπο.
Το Era 100 είναι η επανασχεδίαση του One, του best-seller ηχείου της Sonos. Ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, διαθέτει ολοκαίνουργιο hardware και λογισμικό, με ακουστική σχεδίαση και αισθητική “επόμενης γενιάς” που προσφέρουν “λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο και βαθιά μπάσα”, με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία.
Το Era 300 είναι ένα νέο ηχείο κατασκευασμένο για να προσφέρει εμπειρία spatial audio (χωρικό ήχο) υποστηρίζοντας Dolby Atmos. Διαθέτει έξι μεγάφωνα υψηλής ισχύος, ένα χαρακτηριστικό “πρωτοφανές για ένα compact ηχείο”, αναφέρει η Sonos, που κατευθύνουν τον ήχο αριστερά, δεξιά, εμπρός και προς τα πάνω, προσφέροντας αίσθηση του ύψους και τοποθετεί τους ακροατές στην καρδιά των ταινιών και της μουσικής τους.
Τα Era 300 και Era 100 είναι επίσης τα πρώτα ηχεία που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα νέα “περιβαλλοντικώς υπεύθυνα” πρότυπα σχεδιασμού της Sonos, από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR) και τοποθετούνται σε συσκευασίες όπου το χαρτί είναι 100% βιώσιμης προέλευσης, ενώ έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας με κατανάλωση ισχύος κάτω από 2W όταν είναι σε αδράνεια και μια νέα προηγμένη λειτουργία όταν είναι σε sleep mode.
Τόσο το Era 300 (€499) όσο και το Era 100 (€279) είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από τις 28 Μαρτίου 2023.
Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την σειρά Era μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Δ.&Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε.

info: Δ.&Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε., τηλ.: 210-941.0888, https://www.damkalidis.gr/, https://www.sonos.com/