Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/03/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Sony ανακοίνωσε νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών.

Η Sony ανακοίνωσε νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών.
2023/02/23, [δ.τ.]

Η Sony ανακοίνωσε δύο νέα ασύρματα ακουστικά - τα WH-CH720N και τα WH-CH520 - δίνοντας στους λάτρεις της μουσικής τη δυνατότητα επιλογής ακουστικών on-ear ή over-ear, με την γνωστή ποιότητα και τεχνολογία της εταιρίας.
Τα over-ear WH-CH720N είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Dual Noise Sensor και τον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 της Sony για να παρέχουν εξουδετέρωση θορύβου. Επιπλέον, ο ελαφρύς σχεδιασμός και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επαρκεί για έως και 35 ώρες.
Τα WH-CH520 παρέχουν έως και 50 ώρες διάρκεια μπαταρίας, άνεση και βελτιωμένη απόδοση στις κλήσεις, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ημέρας σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα - μαύρο, μπλε, λευκό και μπεζ - για να ταιριάζουν με το στυλ σας.
Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) για να παράγουν ήχο υψηλής ποιότητας ακριβώς όπως τον σχεδίασε ο καλλιτέχνης, καθώς και Multipoint σύνδεση για εύκολη σύνδεση μεταξύ συσκευών. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 βοηθά στην καταστολή των εξωτερικών ήχων, με χαμηλή καθυστέρηση (low latency), ώστε η εξουδετέρωση θορύβου να είναι πιο αποτελεσματική από ποτέ, αναφέρει η εταιρία.
Με βάρος μόλις 192 γραμμάρια, τα WH-CH720N είναι τα ελαφρύτερα ασύρματα ακουστικά overhead της Sony με εξουδετέρωση θορύβου. Το συνθετικό δέρμα και η ουρεθάνη συνδυάζονται με τη βέλτιστη δομή και τις διαστάσεις του μαξιλαριού για εξαιρετική εφαρμογή.
Τα WH-CH720N διατίθενται σε μαύρο, μπλε και λευκό χρώμα, ενώ τα WH-CH520 διατίθενται σε μαύρο, μπλε, λευκό και μπεζ χρώμα και είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/