Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/03/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Aria: Ηχείο Βάσης/Ραφιού από την Xavian.

Aria: Ηχείο Βάσης/Ραφιού από την Xavian.
2023/01/24, [δ.τ.]

Συνεχίζοντας την ανακοίνωση νέων μοντέλων (μετά το Concertino), η Xavian ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο στη σειρά Armonia. Πρόκειται για το Aria, μια σχεδίαση βάσης/ραφιού, βασισμένη, όπως συνηθίζουν οι Τσέχοι, σε μονάδες Scan-Speak.
Οι μονάδες αυτές, αναφέρει η εταιρία, επιτρέπουν στο Aria να συνδυάσει υψηλή ευαισθησία και χαμηλή παραμόρφωση σε μέσες και χαμηλές στάθμες. Το ηχείο είναι εύκολο ως φορτίο, κατάλληλο για στάδια εξόδου με λυχνίες και περιλαμβάνει στο εσωτερικό υλικό απόσβεσης βασισμένο στην άσφαλτο (bitumen) ώστε να εξασφαλίζεται η ιδανική λειτουργία στο γούφερ, το οποίο φορτίζεται από bass reflex τοποθετημένο στην μπάφλα.
Το φίλτρο διαχωρισμού είναι υλοποιημένο από υλικά υψηλής ποιότητας της Mundorf και της Jantzen και οι καμπίνες έχουν φινίρισμα που γίνεται στο χέρι. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ επτά διαφορετικών υλικών, από τα οποία τα πέντε είναι φυσικό ξύλο και τα δύο λάκα, λευκή και μαύρη.
Το Aria είναι διαθέσιμο με τιμή €3.000, το ζεύγος, ενώ, προαιρετικώς, έναντι €150, προσφέρονται προστατευτικά πλέγματα για τα μεγάφωνα, με μαγνητική στήριξη.