Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/03/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα in-ear ακουστικά από την Bose.

Νέα in-ear ακουστικά από την Bose.
2024/0215, [δ.τ.]

Τα Ultra Open, όπως ονομάζονται τα νέα in-ear του γνωστού κατασκευαστή, έχουν μια εντελώς νέα σχεδίαση κάψας ώστε να εξασφαλίζουν μεγάλη άνεση για πολύωρες ακροάσεις αλλά και ξεχωριστή αισθητική.
Η νέα αυτή σχεδίαση δεν κλείνει τον ακουστικό πόρο, επιτρέποντας στον χρήστη να βρίσκεται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και τους ήχους του και ο τρόπος που στηρίζονται επιτρέπει την χρήση τους παράλληλα με άλλα αξεσουάρ όπως είναι τα γυαλιά, τα καπέλα και τα κοσμήματα. Η σύνδεση της μονάδας και του περιβλήματος που περιλαμβάνει την μπαταρία και τα ηλεκτρονικά κάθε ακουστικού είναι ιδιαίτερα ελαστική, με κάλυψη από σιλικόνη, έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και καλή στήριξη. Το φινίρισμα είναι, εννοείται, προσεγμένο με καμπυλωμένες ακμές και μεταλλικά τελειώματα.
Στις τεχνικές λεπτομέρειες τώρα, τα Ultra Open βασίζονται στην τεχνολογία OpenAudio που έχει αναπτύξει η Bose. Εδώ περιλαμβάνεται τόσο ο σχεδιασμός του οδηγού και της κάψας, όσο και το DSP που ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα ακουστικά ως σύστημα. Το σύστημα αυτό, περιλαμβάνει αισθητήρα κίνησης και προσφέρει δύο ρυθμούς λειτουργίας τον “Still”, βελτιστοποιημένο για χρήση με τον ακροατή ακίνητο και τον “Motion”, όταν ο ακροατής βρίσκεται εν κινήσει.
Τα Ultra Open είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, μαύρο (Black) και λευκό (White Smoke) και διαθέτουν φυσικό, μηχανικό, διακόπτη μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να τα χειριστεί. Η αυτονομία τους είναι μέχρι 7.5 ώρες με μια φόρτιση (ανάλογα με τις δυνατότητες που χρησιμοποιούνται) και έχουν χρόνο αναμονής μέχρι 48 ώρες. Η θήκη προσφέρει πρόσθετη αυτονομία μέχρι 19.5 ώρες. Τα ακουστικά απαιτούν περίπου μία ώρα για πλήρη φόρτιση.

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://isembel.gr/, https://www.bose.com/