Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/02/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Zeppelin McLaren Edition: Το Zeppelin και πάλι επίκαιρο!

Zeppelin McLaren Edition: Το Zeppelin και πάλι επίκαιρο!
2023/10/11, [δ.τ.]

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα των τελευταίων ετών από την Bowers & Wilkins, το ασύρματο επιτραπέζιο ηχείο Zeppelin, απέκτησε μια ακόμη έκδοση, την McLaren. Εκτός, όμως, από τις προφανείς χρωματικές αναφορές, το νέο Zeppelin συμπίπτει με την ανακοίνωση της εταιρίας για multiroom δυνατότητες, τις οποίες θα μοιράζεται το McLaren Edition με όλα τα συμβατά Zepellin, τη μπάρα Panorama 3 και τα ηχεία της σειράς Formation, σε συνδυασμό με την εφαρμογή διαχείρισης της εταιρίας.
Το νέο Zeppelin ξεχωρίζει από το φινίρισμά του, σε γκρι χρώμα (Galvanic Grey) με πορτοκαλί τελειώματα (Papaya Orange), παραπέμποντας στα οχήματα που σχεδιάζει η McLaren. Κατά τα άλλα, έχουμε να κάνουμε με το γνωστό προϊόν της B&W, ένα ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα υψηλού επιπέδου, με ξεχωριστά ηχεία για κάθε κανάλι και κεντρικά τοποθετημένο υπογούφερ, με συνολική εγκατεστημένη ισχύ 240W, το οποίο υποστηρίζεται από την πλατφόρμα streaming που έχει αναπτύξει η εταιρία.
Για όσους θα ήθελαν κάτι (ακόμη) παραπάνω, υπάρχει και μια συλλεκτική έκδοση, το McLaren 60th Anniversary, για τα εξήντα χρόνια της McLaren, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μόλις εξήντα κομμάτια, διαθέσιμα από ντίλερ της McLaren.

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.bowerswilkins.com/